2777
2789
عنوان

مادرای عزیز تشریف بیارید یه لحظه

61 بازدید | 7 پست

فرض کنید یه پسری دارید که با یه دختر خانومی دوست شده و می‌خواد اون دخترو به شما برای قصد و نیت جدی آشنا کنه برای امر خیر  

حالا شما اگه جای اون مادر بودید از ون دختر چه سوالاتی می‌پرسیدید تا بخواید بهتر بشناسیدش؟ 

فرض کنید برای بار اول می‌خواید باهاش صحبت کنید چه مکالماتی باهاش دارید و چیا ازش می پرسید؟ 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

اکس من که کلی از مادرم ترسید :/ چند سالشونه

دختره ۱۸و پسره ۲۴

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکس من که کلی از مادرم ترسید :/ چند سالشونه

مگه چه رفتاری داشت مادرتون که می ترسید؟

دیدار اول مادر با دختر رو خیلی جدی برگزار نمیکردم یه بیرون و شام یا ناهار و فقط آنالیز میکردم رفتار و شخصیتش رو صحبت جدی راجبه ازدواج رو با دختر نمیکردم جلسه‌ی اول به نظرم خیلی نباید جدی برگزار بشه

منو مادرشوهرم و شوهرم رفتیم رستوران ، ناهار خوردیم و یه دور یه مرکز خرید کوچیکی رو همینجوری دور زدیم برگشتیم خونه

بعد که خاستگاری اومدن صحبت های جدی صورت گرفت

@dokhi__ehsasi