2777
2789
عنوان

انتخاب اشتباه😓

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 47 پست

شک نکن مشکل داری بعدش تو الان ولش کنی یک هفته ای درست میشی سخت نگیر هیچی نیست ولی اگه بری جلو و نشه کلا ورق زندگیت عوض میشه و کلا نابود میشی پس عاقل باش و ردش کن تو خیلی جوونی کوچولوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ما پا تو هر سنی میزاریم میگن بچه ای نمیدونم کی قراره بزرگ بشیم

به نظرم ۱۸ ۱۹ باید به فکر درس و دانشگاه بود اخه خوشگلم واقعا زوده واسه به رابطه جدی و حضوری ، بنظرم باهاش کات کن و اگر هم میخوای رابطه داشته باشی بزار حداقل ۲۱ یا ۲۲ سالت بشه بعد تمرکزت بزار رو پیشرفتت نه پسرا...

اولا باید از اول به شما میگفت نه اینکه پاتو به رابطه باز کنه وابسته شی بعد بگه ایشون اول رابطه بهت د ...

دقیقا منم حرفم همینه میگم اگر روز اول همچین چیزیو میگفت من قبول نمیکردم به اینجا هم کشیده نمیشد 

فدای درکت خواهرم🥲❤️

اره هیچوقت نمیان راستشو بگن که

عزیزم عشقت کاملا احساسی یه برای سالهای بعد زندگیت از ردی احساس صرفا تصمیم نگیر 

ده سال کم نیست یعنی شما اون زمان کلاس سوم بودی این آقا ازدواج کرده 

رها کن عشق الان برات خیلی عمیق و پر رنگه ولی آسیب این ازدواج خیلی زیاده اون آقا تجربه ی ۱۰ سال زندکی داره شما تازه وارد دانشگاه بشی وارد باز کار بشی اوه خیلی کار داری مطمئن باش خیلی بهتر از این آقا پیشنهاد میده بهت 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

دقیقا منم حرفم همینه میگم اگر روز اول همچین چیزیو میگفت من قبول نمیکردم به اینجا هم کشیده نمیشد فدای ...

فدات عزیزم 💕

جوابش چیه؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

وااای دختر مگه دورازجون دیواانه ایی یا قحطی پسر امده با ی مردی ک ۱۰ سال سابقه زندگی مشترک داشته میخا ...

آره اشتباهه آدم باید از عواقبشم بدونه اما نباید منو وابسته خودش میکرد و بعد حقیقت و بگه بنظره من اصلا نباید سراغ دختر میومد باید میرفت سراغ یه زنی که شرایطش مثل خودش باشه

حالا تنها مشکل همینه ؟یا چیز دیگه ایم هست ؟ این خیلی مهمهچندسالشه که 10 سال زندگی کرده بعدم طلاق گرف ...

۳۰ سالشه میگه انتخابم کلا اشتباه بوده

علت جدا نشدن منم همین وابستگی و عادت به بودنش دارمه

حیفی عزیزم بایه مردی که ده سال بازنش بوده کلی تجربه از زنش داره واسه تو که تجربه اولته زمین تا آسمون ...

حرفات خیلی آرومم کرد 

من خداروشکر یه ویژگی ای که دارم دختره منطقی ای هستم و با احساس جلو نمیرم

ممنون که قضاوتم نکردین یه سریا اومدن میگن سنت پایین و اصلا نباید میرفتی تو رابطه و فلان اما شما از اعماق وجودت منو درک کردی برات آرزو میکنم بهترینا نصیب قلب مهربونت بشه خواهره خوشگلم❤️

همونجور که به تو دروغ گفته به زنشم میگفته که طلاق گرفته رفته. معلومه نباید بیخیالت بشه. خیلی ببخشید ...

بنظره من اینجور آدما خیلی خودخواهن هیچوقت نمیرن سمت کسی که هم سطح خودشونه میرن با بهتر از خودشون