2777
2789

خیلی خوبن چشمشون نزنم 😂 

ینی همه کار کردن برام از خونواده خودم بهترن برام 

واسه شاد بودن من هرکاری میکنن

خیلی خوشحالم که دارمشون واقعا ,

من که از هیچ طرف هیچ کاری برام نکردن البته مامان بابام گاهی هوامو داشتن ولی جدیدا خیلی بی احساس شدن چقدر نیاز به کمک دارم اینکه یکی کنارم باشه هوامو داشته باشه اما جز شوهرم کسی نیس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر یه زن خوشبخت دیدیم 

حتما خودت خوبی که اونا هم باهات خوبن 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

من که از هیچ طرف هیچ کاری برام نکردن البته مامان بابام گاهی هوامو داشتن ولی جدیدا خیلی بی احساس شدن ...

من خونواده شوهرم بااینکه عزادار مادرشون هستن اما همه تلاششان رو میکنن برام بهترین مراسم ها رو بگیرن که بقول خودشون بعدا غصه نخورم

خداروشکر یه زن خوشبخت دیدیم حتما خودت خوبی که اونا هم باهات خوبن

من عقدم و خونوادم سنتی هستن ینی زیادی پیششون نیستم که بگم خوبی کنم یا ازم سواستفاده کرده باشن نه اصلا .. اما من اگه یه لیوان جابه جا کنم میگن تو داری لطف میکنی چون خودشون از طرف خونواده شوهر خیلی عذاب کشیدن

من خونواده شوهرم بااینکه عزادار مادرشون هستن اما همه تلاششان رو میکنن برام بهترین مراسم ها رو بگیرن ...

ببین من اخلاقشون خوبه نه اینکه بد رفتار باشن اما هیچ کاری برامون نمیکنن از اول دوتایی همه سختی ها و مشکلات رو پشت سر گذاشتیم مخصوصا مشکلات مالی مون

چ عجب!!! بالاخره ی مادرشوهر خوب پیدا شد😂

مادرشوهر ندارم عزیزم 

خواهر شوهرام برادر شوهرم پدرشوهرم واقعا پشتمن شوهرم جرات نداره بگه بالا چشمت ابرو 

خونواده خودم جلو شوهرم خوردم میکنن ولی اونا پشتمن