2777
2789
عنوان

برادر شوهرم از من بدش میاد 😑

1001 بازدید | 22 پست

18 مهر عروسیه خواهر شوهرمه بعد شوهرم نمیخواد بره

چون خیلی بی احترامی کردن کلا من توقعی ندارم ولی حتی شوهرمو ادم حساب نکردن مثلا ما روز بله برون فهمیدیم میخواد ازدواج کنه کلا هیچ مخلصیم نه خواهر شوهرم اومد نه مادر شوهرم همیشه تنها بودیم هیچ کس نه زنگ میزد نه دعوت باورتون میشه مم حتی تا جالا خونه یکی از خاله یا خود برادر شوهرمم نرفتم؟  

دعوت نکردن بعد دیشب با یکی از عمه  هاش اومده بودن خونمون من خواب بودم 

بعد به شوهرم میگفت چرا نمیای به خاطر کی نمیای کسی نمیذاره بیای 

بعد من رفتم دخل سالن احوال پرسی کردیم باهم نشسته بودم برگشت بهم با حرص گفت دیگه زنگی چیزی نمی زنین خبری از ما نمیگیرین

یه بارم موقعی که نامزد بودیم زنگ زده بود اون موقع هم گفت  برادرمم گرفتی پهلوی خودت نمیزاری بیاد این طرفا 

خانواده شوهر منم منو مقصر میدونن که بچه شون باهاشون خوب نیست 

درصورتی که شوهر من بخاطر بیخیالی ها و بی توجهی های خودشون باهاشون سرسنگینه 

مهم نیست برام

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فک کردم فقط خانواده شوهر من عتیقه هستن نگو خیلیا مشکل منو دارن ،،،میدونی منم یاد گرفتم از خودشون بدتر شدم🤣🤣

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹

اکثرا همین طورین. مال من بعد ۱۵ سال باز هر چی میشه فکر میکنن من مقصرم.   اگه شوهرت طرف توعه بچسب به شوهرت. باهاش خوب باش. بهشم بگو. خودش جوابشون رو بده اصلا تو حرفی نزن و بی احترامی نکن.    تو مراسماتشون هم خیلی رسمی باهم برید برگردید.   برات مهم نباشه هر چی میخوان بزار بگن

بگومگ من جلوی گوشی و دهنشو گرفتمشماهروقت زنگ زدید و جواب ندادبعد ناراحت بشین بگین زنش گوشیو نزاشته ج ...

دیروز انگار همگی زنگ میزدن از صبح شوهرم جواب نمیداده گوشیش سایلنت کرده بود بخدا روحمم خبر نداشت 

بعد شب اومده بودن کارت دعوت بدن بعد که رفتن شوهرم ریز ریز کرد کارتو انداخت دور 

من گفتم به من ربطی نداره خودتون میدونید ولی واقعا ناراحتم انگار مقصر منم

طبیعیه منم دقیقا تو شرایط شما هستم با برادر شوهرم با من دشمنه بدون هیچ دلیلی ، شوهرم خودش حوابشون رو میده، البته اولش اینطوری نبوداااااا، وقتی دید من حرفی نمی‌زنم و به عبارتی مظلوم واقع شدم خودش دیگه جوابشو داد و الان باهاش قطع رابطه ایم

اتفاقا اون لحظه باید میخندیدی میگفتی هی به فلانی جان میگم بریم خونشون میگه مگه جایی ک دعوت نشدیم باید بریم؟طرف خوشش بیاد دعوتمون میکنه 

بعدم میگفتی مادرم و خواهر برادرم هرروز زنگ میزنن بیاین منم هر وقت فلانی جان وقتش ازاد باشه میرم