2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه تخت دو نفره رو

3836 بازدید | 114 پست

من مجردم 

امسال میخاستیم تخت بگیریم 

ب مامانم گفتم دو نفره بگیر شاید شوهر کردم نامزدم خاست بیاد بغلم بخابه، راحت باشیم.

دو نفره گرفتیم

حالا لنگ خواهر ۷ سالمو باید از رو سرو صورتم جمع کنم😭خیلی بده. کدوم اوسکولی با ابجیش تخت دونفره میگیره ک من گرفتم🥲🥸 هر شب خودمو و این تختو لعنت میکنم

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا من از بچگی تا حالا کنار آجیم میخوابم هیچ مشکلی نداریم 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

😂😂😂😂😂😂حالا چند خریدی منم میخوام بخرم

برا ما تاشو هست. با کمد دیداریمون باهم زده.

ک اینم دومین اشتباهم بود

خیلی صدا میده‌ نامزد فرضی اگر یروزی هم بیاد، باز باید رو زمین بخابیم صداش نره بیرون:/

چقد با مامانت راحتی😂

داشتم به همون فکر میکردم 

بلد اصلا راحت هم باشی چ طرز فکر خانوادش عجیبه تخت خودشو و خواهرش دونفره ک داماد میخاد بیاد؟

دانلود خانوادش😂😂😂

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

برا ما تاشو هست. با کمد دیداریمون باهم زده.ک اینم دومین اشتباهم بودخیلی صدا میده‌ نامزد فرضی اگر یرو ...

عه. خوبه گفتی. خواستم برای پسرم بخرم. کجاش صدا میده؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خودش تخت نداره؟

نه دیگه باهم تو یه اتاق میخابیم .

دوتا از مبلامون هم از این کشویی هاست ک تخت میشن ولی سفیده اونا، و اینکه خاهرم تنها نمیره تو سالن بخابه

نه دیگه باهم تو یه اتاق میخابیم .دوتا از مبلامون هم از این کشویی هاست ک تخت میشن ولی سفیده اونا، و ا ...

اخییی،گناه داره میترسه تو پذیرایی🥲

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂