2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه تخت دو نفره رو

| مشاهده متن کامل بحث + 3836 بازدید | 114 پست
مبل تخت شو هم خیلی راحت نیست. شماهم فضاتون کمه؟ پسرت چند سالشه؟

من ۳قلو دارم. خونه دوخوابه. یه تخت دو طبقه برای دخترام گرفتم. برای پسرم خواستم تاشو بزنم که گفتی خوب نیست،خودش هم میگه مبل تخت شو بگیر برام.   ۱۱سالن همشون

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چجوری رو اون پلاستیک میخابی گرمت نمیشه

روش رو تختی انداختم دیگه. گرما نداره. صدا میده فقط. و البته راضیم چونکه حداقل لک نمیفته . بو نمیگیره.

یه روتختی هایی هست ک مانع نفوذ اب میشه، شاید از اونا برم بگیرم . گرونه یکو نیم ایناس قیمتش

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣من ۲۰ ام. اون ۷ . واقعا هولش میدم اون طرف شبا

فک کنم چون جای نامزد فرضی رو گرفته،این موضوع اذیتت میکنه😂☹️شبا یهو برمیگردی فکر میکنی نامزد کنارته،میبینی خواهر ۷ سالت ک لنگشم روته😂😂😂😂😂😂

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂
😂🤣😂😂🤣🤣😂😂😂ببین خدا بگم چیکارت نکنه،فانتزیای منو ب هم زدی،من نقشه میکشیدم هر وقت نامزد کردم ج ...

🥲😂یعنی میخاستی بغلت نخابه؟؟؟

روش رو تختی انداختم دیگه. گرما نداره. صدا میده فقط. و البته راضیم چونکه حداقل لک نمیفته . بو نمیگیره ...

بهت ایده بدم؟ منم پول نداشتم ۲تومن بدم روکش ضد اب بخرم.۱۰۰تومن دادم زیرانداز ضد اب گرفتم از دی جی🫠🫠 برای بچه هامم کوچیکشو گرفتم دونه ۵۰. 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
🥲😂یعنی میخاستی بغلت نخابه؟؟؟

این مرحله ک بیارمش رو تخت تو خونه خودمون،تو رویا و ذهنم هم قفله😭😂ینی ببین ذهنم انقدر فقیره،تو رویابافیم جاشو مینداختم زمین،خودم رو تخت🙂

😂🤣😂😂🤣🤣😂😂😂ببین خدا بگم چیکارت نکنه،فانتزیای منو ب هم زدی،من نقشه میکشیدم هر وقت نامزد کردم ج ...

بلا به دور

من حتی یسری لباس خونگی گرفتم ک اون نامزد خیالی میاد ، بپوشم . تاپ شورتکای ساتن ک برا خابه.

حتی یوقتا میپوشم تو خونه ک چشم خانواده عادت کنه ، یموقع جلو اون نامزد پوشیدم براشون غیر عادی نباشه

بلا به دورمن حتی یسری لباس خونگی گرفتم ک اون نامزد خیالی میاد ، بپوشم . تاپ شورتکای ساتن ک برا خابه. ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😝😝😝😝خداخیرت بده  روحمو شاد کردی.حس میکنم خیلی باحالی

آهان. اخه اکثرا همین طرح میزنن. وسط میندازن

برا میز مطالعه  جا تنگ میشه. 

جا هستاا ولی اونطور ک بتونی تو اتاق بچرخی جا نیست.

بعد این تخت تاشو هارو مهمونی ب مهمونی تا میکنی. بقیه ش حست نمیاد. سنگینه هم اینکه باید پتو و بالشارو جمع کنی بعد تختوو

برا میز مطالعه جا تنگ میشه. جا هستاا ولی اونطور ک بتونی تو اتاق بچرخی جا نیست.بعد این تخت تاشو هارو ...

اووو دردسریه پس🫠🫠🫠

بلا به دورمن حتی یسری لباس خونگی گرفتم ک اون نامزد خیالی میاد ، بپوشم . تاپ شورتکای ساتن ک برا خابه. ...

خوشبحال پسری ک دوماد شماها میشه😂😂😂ما ی فالگیر داریم،هر وقت میگم مامان بزنگم بهش واسه تفریحی همینجوری،میگه شوهرر میخواییی اره،میخوای بدونی کِی میاد🤣دیگ این کارارو کنم،از فرزندی ساقطم میکنه

ولی خیلی باحالی😂😂

من کلا خانوادم اوپن نیستن بابام اسم پسر بیاد هیچی دیگ ولی نمیدونم مادرم امروز دیقا چش شده بود میگف د ...

حتما حس کرده ک دوسپسر داری

و خواسته غیر مستقیم بگه عکس ندی 😂💔

من لنگ شوعرمو‌باس جمع کنم دعا کن شوهرت مث ادمیزاد بخابه

دقیقا. من الان اومدن توسالن. چون شوهرم لنگاشو انداخته بود روی شکمم و ۳۰سانت جا گذاشته بود برام. درحال مرگ بودم فرار کردم🤣

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 57 دقیقه پیش
2791
2779
2792