2777
2789
عنوان

باورم نمیشههههه خدایا شکرت🥺🥺

417 بازدید | 42 پست

باورم نمیشه با اینکه تازه کارمو شروع کردم ولی با سفارشاتی که این چند روز گرفتم ۲۱۰ هزار پول توی همین چند روز گیرم اومد درسته شاید الان خیلاتون مسخره کنید و بگید اخه ۲۱۰ هزار چیه ولی من واقعا خوشحالم از اینکه کارم خوب گرفته و دلیل بیدار بودنم تا الان این بود داشتم سفارش آماده میکردم 🥺میشه لطفا برام دعا کنید که در سلامت کامل موفق بشیم خیلی به این دعاتون احتیاج دارم🥺🥺😭

دلیل بیداری شما چیه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر امیدوارم همیشه اینطوری خوشحال باشی 🌱

واقعا من امید دارم امید دارم که روزای خوبی در انتظار من و همسرمه شک ندارم 💪🥺

امیدوارم شما هم موفق باشید🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

مبارک باشه من اولین کارم شد ۹۰ هزار تومن و از خوشحالی میخواستم جیغ بزنم

وای خدا چی بود🤩

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چکاری انجام میدی

نقاشی روی چوب خیلی زیبان🥺

خودمم باورم نمیشه کار منه بخدا همین که تازه تموم کردم انقدر قشنگه که هر دو دقیقه یکبار نگاش میکنم و با خودم کلنجار میرم که پول مشتری رو پس بدم اینو وردارم برا خودم که اینقدر نازه😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40