2777
2789
عنوان

شوهر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 71 پست
عه واس منم میگ لباس چرانپوشیدی ؟عین عروسک دراز به دراز میفته میگ باید خودت همرو انجام بدی البته درخو ...

یهو بگو جاتون عوض شده دیگه

توام بهش بگو پشت کن بی زحمت 🤣🤣🤣

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤

کمبود عقل داره اوایل نامزدی هی میپرسید تو گرمی یانه من خیلی گرمم و اگه نباشی مشکل میشه حالا عین یخه ...

ببین من اینجا گفتم سرد بودم با ویتامین خوب شدم این یارو دانیال درخواست دوستی داده پیش خودش فکر کرده خبریه 

خاک تو سرت دانیال هول

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خیلی از زوجا مشکل دارن یکی گرم یکی سرد،به هرحال زن،مردا باچشم تحریک میشن زنا با گفتار چه اشکال داره خودت شروع کننده باش غرور تواین مورد بجانیس،غرورتو بزار زمین بروسمتش به هرحال نیازت اونم وظبفش رفعش کنه به خودت برس به اندام واستایلت،آرایش کن  به هرحال زن باید آراسته باشه نازو لوندی بلدباشه مردشو تحریک کنه،زن نباید توی رابطه مجسمه باشه،بعداگه تغییر نکرد بفرستش درمان

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
غلط میکنن مردا اینقد توقعشون بالا باشه مگه خودشون چین آخه.

اصلا توقع نیست چرا اینجوری میگی 

بخدا ما مردها هم غیرت داریم محبت داریم حس داریم

من الان ۴ سال جداشدم و تواین ۴ سال فقط دوبار رابطه داشتم ودقیقا افرادی بودن که ۷ سال باهاشون هموار بودم یعنی ؟ یعنی همون مردونگی 

اتفاقا خیلی هم بخاطر مشخصات ظاهری که دارم هاتم 

اما سرکوب میکنم چون گیت های رفتاری دارم چون حسی که باید باشه نیست و نبوده 

اتفاقا شما خانم ها نمیشناسین دنیای ما مردهارو وگرنه بخدا خیلی از مشگلات زندگی ها نبود😏

این مدلیشو دیگه ندیده بودیم.هم بشدت گرم و هم منتظر دعوت

بله میگه به غرورم برمیخوره یهو بیام سمتت و یک درصد تو پسم بزنی 

منم کلا ازش کنار گرفتم

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

حتما به یه س. ک. س تراپ مراجعه کنین. اگرم همسرتون راصی نمیشه خودت برو. مطمئنا راهکارهای مفیدی ارائه میده.

حتما رو خودت و اعتمادبنفست کار کن. 

ربنا هب لنامن ازواجناوذریاتنا قرة اعین واجعلنا للمتقین اماما
عزیزم خیلی از زوجا مشکل دارن یکی گرم یکی سرد،به هرحال زن،مردا باچشم تحریک میشن زنا با گفتار چه اشکال ...

من چرا باید همیشه بخوام؟؟زن اهل نازه و مرد اهل نیازه بااایدبرای نیازشون هزارجور منت بکشن مردم دوس دختراشونو برا یه رب رابطه هزااارجور راضی میکنن بعد اینا که شرعی و عرفی شوهرمونن باید مارو آزار روحی بدن؟

اصلا توقع نیست چرا اینجوری میگی بخدا ما مردها هم غیرت داریم محبت داریم حس داریممن الان ۴ سال جداشدم ...

چی میگی وسط این تاپیک هان 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه