2777
2789
عنوان

شوهر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 71 پست
اصلا توقع نیست چرا اینجوری میگی بخدا ما مردها هم غیرت داریم محبت داریم حس داریممن الان ۴ سال جداشدم ...

برادر محترم باهاتون موافق نیستم. همین مردا زبون دارن اونچیزی که دوست دارن رو از خانومشون بخان. 

ولرم بوده خواهر اما ازنظر خودش همینقدر یعنی گرم گرم😉

میدونی چی آزارم میده یه ازدواج ناموفق داشته توی عقد جداشده بعدیباراتفاقی توی تبلت قدیمیش یه اسکرین شات دیدم از پیاماش با اون خانوم موقع جداییشون بوده طرف قهربوده همسرم پیام داده بوده که من دلم هوای بدنتو کرده و یکبارهم ب من اینونگفته وچندساله این اسکرین شات بااینکه پاکش کردم داره آزارم میده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شوهر میخام

■■■ حقیقت این است که زندگی مثل یک کتاب است. بعضی فصلها غمانگیزند، بعضی شادند و بعضی هیجانانگیزند. اما اگر صفحه را ورق نزنی، هرگز نمیدانی فصل بعدی چیست :)ما هیچ وقت نمیتونیم کامل بشیم ، قسمتی از ما همیشه یجایی جا میمونه ، توی یه خونه ، توی یه شهر ، توی یه اتفاق پیش یه آدم ، توی بعضی از آهنگ ها .. میون اشک ها ، بین افتادنا ولی در ازای جا گذاشتن چیزهایی رو میبریم که مال ما نیست ، مثل خاطرات و عطرها ، وجدان ، خنده :)️

برادر محترم باهاتون موافق نیستم. همین مردا زبون دارن اونچیزی که دوست دارن رو از خانومشون بخان.

این خودخواه های مغرور هم خدا میخان هم خرما.برا همه ی نیازهاشون منتظر خدمت رسانی از خانماشون هستن فقط نمیگن بجای ما برید سرویس بهداشتی.(با عرض معذرت)

خوب اون موقع حسش بیشتر بوده سنش کمتر.

میگم شانسم تخمیه....ب هرحال اگه جنگ بشه این مسائل دیگه اهمیتی نداره پس انشاءالله خدا حس منو ازبین ببره که بهش احتیاجی نداشته باشم...شبت بخیر

[QUOTE=356114567]چرا جدا ۱۰ سال زندگی کردیم واز اولش دوستم نداشت خیلی وقت بود میخواست جدا بشه اما زن ...

☹️☹️☹️☹️☹️

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

میدونی چی آزارم میده یه ازدواج ناموفق داشته توی عقد جداشده بعدیباراتفاقی توی تبلت قدیمیش یه اسکرین ش ...

خیلی سخته

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤