2821
2789
عنوان

شوهر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 71 پست

واقعا منم همیت درد و دارم کلا تو رابطه فکر خودشه و به من توجهی نداره هیچ بهم محبت نمیکنه بعضی مواقع از حس کمبود محبت میزنه به سرم پرخاشگر میشم تو خونه ولی اصن توجه نمیکنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کمبود عقل داره اوایل نامزدی هی میپرسید تو گرمی یانه من خیلی گرمم و اگه نباشی مشکل میشه حالا عین یخه ...

😂 خیلی خوبی

منم شوهرم سرده خودم خیلی گرمم اون نیازش هفته ای یکبار ۱۰ روز بیاره من دو سه روز در هفته و واقعا کلافم دعا میکردم خدا نیاز جنسی منو بگیره گرفت واقعا ۴۰ روز هیچ نیازی نداشتم اصلا طرفم میومد کلافه میشدم خداروشکر با ویتامین و آهن رفع شد مشکلم همون تحمل کردن سردی اون راحت تره تا اینکه ببینم منم مثل خودش مریض شدم و بی میل شدم 

اگه اون سرده و رابطه تون مشکل داره چحوری به این سرعت بچه دار شدین؟؟

حتما مشکلی ندیدید که بچه اوردین و احتمالا الان نیاز بهتون فشار اورده این تاپیک رو زدین و درکل مشکلی ندارین

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

ببخشید واضح میگم فقط باید اولا نترسی و استرس نداشته باشی ک خب یچیزی تقریبا محاله این مورد واسه ما خانوما

دوما کاملا تحریک بشی و سوما خودتو شل و راحت بگیری...هرچی سفت تر بگیری بیشتر درد میکشی...شل بگیری یه سوزش و درد خفیف و قابل تحمل داره

کمبود عقل داره اوایل نامزدی هی میپرسید تو گرمی یانه من خیلی گرمم و اگه نباشی مشکل میشه حالا عین یخه ...

با این سوال مشخصه مشکل داشته از اول میپرییده که بعدا بگه من گرم بودم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز