2777
2789
عنوان

هله هوله برای خونه چی می‌خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 35 پست
این خیلی خوبه منم عصر ها میوه و چایی و کیک یا بیسکوئیت میارم اما اکثرا بعد شام هله هوله هم میخوریم

پسر من کاش میوه میخورد وگرنه جز میوه هیچی نمیخریدیم اصلا لب به میوه نمیزنه مگ یه قاچ سیب در روز اونم شاید

شاید سالی یکی دوبار از این خریدا داشته باشیم بیشتر میوه و کیکی ک خودم میپزم خرما،توت و انجیر خشک و آ ...

این خیلی خوبه 

منم عصر ها میوه و چایی و کیک یا بیسکوئیت میارم 

اما بعضی وقتا بعد شام هله هوله هم میخوریم 

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید سالی یکی دوبار از این خریدا داشته باشیم بیشتر میوه و کیکی ک خودم میپزم خرما،توت و انجیر خشک و آ ...

این خیلی خوبه 

منم عصر ها میوه و چایی و کیک یا بیسکوئیت میارم 

اما بعضی وقتا بعد شام هله هوله هم میخوریم 

پسر من کاش میوه میخورد وگرنه جز میوه هیچی نمیخریدیم اصلا لب به میوه نمیزنه مگ یه قاچ سیب در روز اونم ...

گاهی وقتا عصرونه گرسنه میشن میخورن

بچه های منم همینجوری بودن فقط خیار وهویج میخوردن به مرور بهتر شدن

پسر من کاش میوه میخورد وگرنه جز میوه هیچی نمیخریدیم اصلا لب به میوه نمیزنه مگ یه قاچ سیب در روز اونم ...

گاهی وقتا عصرونه گرسنه میشن میخورن

بچه های منم همینجوری بودن فقط خیار وموز  میخوردن به مرور بهتر شدن

چیا بیشتر میخرید

متاسفانه ما هم چیپس و پفک و ...میخریم ولی کاش بچه ات رو به چیزهای مفید عادت بدی و از پدرش بخوای  مثلا دوتا موز براش  یا آلبالو خشکه و اگر میتونی هر بار اندازه یه مشت پسته یا بادام  ،انجیر ،نخودچی کشمش براش بگیره که به چیزای مفید عادت کنه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

خودم قایمکی دخترم یمدت میخوردم شبا گاهی هم روزاها یه کوووچولو بهش میدادم. الان کلا دیگه میخوام هله هوله رو ترک کنم.  خودم کیک درست میکنم تو خونه. لواشک خانگی البالو خشکه خانگی ابمویه طبیعی...

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

عناب ، مویز ،  نخودچی ،  برگ زردآلو ، سنجد  ،  عصرها هم گاهی شیره انگور و کاهو ،  میوه 

کیک خودم میپزم با بچه هام ، بستنی هم خیلی کقته نگرفتیم ،  لواشک هم خودم درست میکنم 

هرازگاهی برای تشویق شکلات میدم

تنقلات معمولا علاقه ای نداریم نه خودم نه بچه هام  ، فقط عصر پسرم اصرار میکرد چیپس گفتم برو بگیر یکم خورد بعد گفت مامان هیلی بدمزه بود !!!

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

لواشک خونگی 

کیک خونگی هر هفته یه عالمه میپزم توش پز کشمش و گردو هست  

گردو و بادوم 

طالبی بستی 

شیر انبه 

شیر محلی زیاد مصرف میکنیم 

میوه هرررر هفته میخریم همیشه داریم 

تنقلاتی مثل چیپس و پفک ماهی ی بار مثلا امشب ی چیپس سرکه ای رو سه نفره خوردیم 

گاهی سیب‌زمینی سرخ میکنم با سس میخوریم 

پسرم عاشق بال کبابی براش تو توستر میپزم با سینه مرغ تو حیاط نمیپزم بوش نپیچه کسی دلش نخاد ی موقع

گاهی هم هوس شیرینی تر میکنم میگم نیم کیلو بگیره اونم هر ماهی ی بار یا دوماهی ی بار 

هفته ای یدونه بستنی کیم ولی تابستون بستنی کیلویی می‌گرفتیم 

بیشتر اصرار دارم ک غذا و تنقلات سالم بخوریم اما گاهی هم ناپرهیزی رو داریم 

نوشابه اصلااا مصرف نداریم مگر اینکه مهمون بیاد 

اصلا سوسیس و کالباس و انواع کنسرویجات خیلی وقته حذف شده چندین ساله نخوردیم 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
چه جالب شیره ی انگور و کاهو ببخشید خوشمزه س ؟

آره 😍😍 مثل سرکنگبین و کاهو 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم