2777
2789

بهم درخواست داد وارد رابطه جدی شیم و همو بشناسیمو اینا.اما اصلا ملاک هامو نداره. خیلی دختر بازه و.. سطح هامون کلا فرق داره.

قرار شده فکرامو کنم بهش بگم.منم کلی فکر کردم و نشستم نوشتم و نوشتم تو نوت گوشیم.حالا منتظر بمونم اون پیام بده که نظرم چیه یا خودم براش بفرستم؟

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

طومار نفرست فقط

بگو که نمیتونی ادامه بدی

اگر پرسید چرا مختصر دلایلتم میگی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر باز دیگه فکر کردن داره 🙄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

طومار نفرست فقطبگو که نمیتونی ادامه بدیاگر پرسید چرا مختصر دلایلتم میگی

بهش گفتم قبلا که نمیخوامش خیلی اصرار کرد میخوام این طنابو قطع کنم کامل

پیام دادن یعنی اینکه نمیخوای تموم کنی!

آدم دخترباز اصلا فکر کردن نداره!

اصلا پیام نده اینجوری خودش بو میبره که تمایلی نداری.  اگر خودش پیام داد خیلی مختصر و سرد جوابش کن بره.

حتی اگه جوابت مثبتم باشه باز نباید خودت پیام بدی! اون باید پیگیری کنه!

فکر سر اینکه چطوری محترمانه ردش کنم

آدم دخترباز رو محترمانه رد نمیکنن بگو چون دختربازی بای بلاک

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

منم بگم طومار ننویس یا بسه 

فقط و فقط بگو من فکرامو کردم جور نیستیم تمام 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

پیام دادن یعنی اینکه نمیخوای تموم کنی!آدم دخترباز اصلا فکر کردن نداره!اصلا پیام نده اینجوری خودش بو ...

خیلی خیلی اصرار کرد خیلیییییییی مصره

منم حس میکنم بی احترامیه اگه سر سری ردش کنم.

چون یه مدت کاملا عادی حرف میزدیم باهم و خودش یهو ابراز علاقه کرد و اصرار کرد و تحت فشارم گذاشت

فکر هم سراینکه چطور محترمانه ردش نکنم

پیام دادن یعنی اینکه نمیخوای تموم کنی!آدم دخترباز اصلا فکر کردن نداره!اصلا پیام نده اینجوری خودش بو ...

جوابمو فقط تو حرف شما گرفتم.

پس‌میزارم خودش پیام بده

خیلی خیلی اصرار کرد خیلیییییییی مصرهمنم حس میکنم بی احترامیه اگه سر سری ردش کنم.چون یه مدت کاملا عاد ...

ردش کنم*