2777
2789
عنوان

نقطه ضعفتون تو زندگی مشترک چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 57 پست
من خانم همسایهٔ بالاییمون رو خیلی دوست دارم. خانم باشخصیتیه. اوایل که همسایه‌مون شده بودن، باردار بو ...

من فکر میکنم خانومه دیگه صداش بالا نمیاد از خجالت وگرنه با یه بار دم در رفتن اون مرد آدم نمیشه. من شوهرم خیلی اوقات کنترل خودشو از دست میده و داد و بیداد میکنه ولی دست رو من بلند نمیکنه منم گریه میکنم و قطعا صدامون میره...از تصور این که همسایه ای بیاد در خونمون واقعا وحشت دارم حتی این مواقع تا چند وقت سعی میکنم باهاشون چشم تو چشم نشم

من جدیدا اگه شوهرم بد بشه من بدتر میشم اینقد بد میشم که به غلط کردن بندازمش که ادا اصول برا من در نیاره

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خانم همسایهٔ بالاییمون رو خیلی دوست دارم. خانم باشخصیتیه. اوایل که همسایه‌مون شده بودن، باردار بو ...

ای خدا چقد دلم گرفت از این جمله که اگه ادم پناه داشته باشه اذیتت نمیکنن متاسفانه ندارم خانواده ما نسل در نسل بی پناهن

دلم یه, شادی از ته دل, میخواد.. 
من فکر میکنم خانومه دیگه صداش بالا نمیاد از خجالت وگرنه با یه بار دم در رفتن اون مرد آدم نمیشه. من ش ...

بله، خود این رفتن دم‌ در طرف بیشتر باعث خجالت خانمه میشه، ولی باور کن جوری میزد که گفتیم الان میکشه زنشو. بمیرم الهی. باردار هم بود.

ولی انقدر تن صدای مرده بلنده که اگه دعوا کنن حتما میشنویم. مثلا پسرشونو که الان چندساله شده دعوا میکنه، زنشو نه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
من زورم نمیرسه

یبار دست روم بلند کرد زنگ زدم 110 اومد صورت جلسه کرد پزشک قانونی هم رفتم اون شد بار اول و اخرش

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

ای خدا چقد دلم گرفت از این جمله که اگه ادم پناه داشته باشه اذیتت نمیکنن متاسفانه ندارم خانواده ما نس ...

بمیرم الهی. پناهت خدا باشه عزیزم. صداش بزن. ازش بخواه بهت قدرتی بده که بتونی این مرد رو آروم و منطقی کنی. همه چیز شدنیه عزیزم.

خوب کردی.

معلومه که خوب کردم آدم شد. اگه این کارو نمیکردم این رویه رو پیش میگرفت مثل باباش که هنوز مادر شوهرمو کتک میزنه

سلام خوبیچطوری اون تاپیک سفرتونو ب هند رو دیدم خواستم بیام بگم همیشه ب سفر و خوش باشید ک قفل شد و بع ...

سلام

بسیار ممنونم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
معلومه که خوب کردم آدم شد. اگه این کارو نمیکردم این رویه رو پیش میگرفت مثل باباش که هنوز مادر شوهرمو ...

میبینی؟ همهٔ اینجور آدمها خودشون در بچگی شاهد کتک خوردن بوده‌ن.