2777
2789
عنوان

حواسم پرت می‌کنم

246 بازدید | 32 پست

شوهرم یک مدتی هست ، سمتم نمیاد یا اگر میاد، خیلی زود کار تمام میشه.

من چند بار پیش قدم شدم اما ، لذت نبردم.

الان یک مدتی هست سعی میکنم خودم با کارهای دیگه مثل درس بچه ها سرگرم کنم که به موضوع نیازم فکر نکنم.

حالا باز شوهرم میگه که تو چرا به بچه ها توجه میکنی برای خودت وقت نمیگذاری، یک سرگرمی برای خودت داشته باش و ...

خسته شدم. بهش علتش گفتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی من اون وسط نیاز ج ن س ی نادیده گرفته بشه.

سعی میکنم روابط عاطفیم با شوهرم کم کنم. چون وقتی روابط عاطفی داشته باشم، احساس نیاز میکنم اما شوهرم یا زودی تمام میکنه یا هم وقت نمیگذاره.

و اون وسط من اذیت میشم.

عزیزم هر دفعه کم گذاشت برات از لحاظ جنسی یا نیاز داشتی بدون هیچ معذب بودنی بهش بگو هر دفعه بدون استثنا !! حتی شده دعوا کردی باهاش بهش گوشزد کن که نیاز داری اصلا خجالتم نکش در کوتاه مدت شاید جواب عکس بده ولی یک روزی درست میشه بخودش میاد فداتشم همه ما این مشکلاتو داشتیم و داریم و راه حلشم میدونیم فقط صبوری کن

پس خودم با بچه ها توی خونه سرگرم میکنم.

حالا که با بچه ها سرگرم میکنم ، میگه چرا با بچه ها هستی؟ اینقدر دنبال درسشون نباش.

از دستش خسته شدم.

الان هم که علت بهش گفتم ، اصلا یادش نمیاد که رابطه اش چطوریه.

یادش نمیاد که یک مدته فقط دو دقیقه طول میکشه و میره دنبال کاراش

نمیدونم راه حلش چیه؟

فداتشم راه حلش بیان کردن و صحبت کردن منطقی با شوهرته بگو بهش عزیزم پنجاه درصد دلیل ازدواج رفع نیاز جنسی طرف مقابلمونه من دوس دارم خودت همیشه بفکرم باشی اگه مشکلی ما بین هست بهم بگی شاید من بو عرق دادم یا بدنم شل شده یا خستم ولی اینا دلیل نمیشه تو ازم دوری کنی بهم بگو تا درستش کنم و نیاز همو رفع کنیم ک صددرصد مخالفت میکنه ولی بازهم باید بگی مثلا دوروز بعدش دیدی کاری نکرد دوباره بگو بازم بگو انقد بگو یروز بخودش میاد خیالت تخت

فداتشم راه حلش بیان کردن و صحبت کردن منطقی با شوهرته بگو بهش عزیزم پنجاه درصد دلیل ازدواج رفع نیاز ج ...

عزیزم توصیه هات عالی

ولی این بخشش اشتباه ترینه که رو خودش عیب بزاره

مشکل و ناتوانی از شوهرشه بیاد حرف بزاره تو دهنش

مردای ایرانی هم که ماشاالله اعتماد به سقف

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
فداتشم راه حلش بیان کردن و صحبت کردن منطقی با شوهرته بگو بهش عزیزم پنجاه درصد دلیل ازدواج رفع نیاز ج ...

دوری نمیکنه اما فقط کارش دو دقیقه ای انجام داده و رفته. قبلا وقت بیشتری میگذاشت .حتی اگر کار خودش دو دقیقه تمام میشد برای من وقت میگذاشت. پس میدونه اگر یک زمانی رابطه کوتاه هست، چیکار کنه که من هم راضی باشم.

امروز که بهش گفتم میگه چون من خوابم میومد یا عوارض قرضی هست که میخورم یا ..

عزیزم توصیه هات عالی ولی این بخشش اشتباه ترینه که رو خودش عیب بزارهمشکل و ناتوانی از شوهرشه بیاد حرف ...

ن ببین من این راهو رفتم ولی واقعا مردا چ ایرانی چه غیرایرانی چه باسواد چه بیسواد وقتی اول با لطافت از خودت شروع میکنی بهشون میگی یجوری راهو براشون باز میکنی ک صحبت کنن قرارم نیست همیشه اینو بگه بار اول از خودش بگه دفعه های بعدی فقط بگه چرا دوری میکنه

عزیزم توصیه هات عالی ولی این بخشش اشتباه ترینه که رو خودش عیب بزارهمشکل و ناتوانی از شوهرشه بیاد حرف ...

میدونی حالا که خودم با کارهای دیگه سرگرم میکنم ، ازم میخواد با بچه ها خودم سرگرم نکنم و به خودم فکر کنم.

خوب من دلم به چی خوش کنم؟

دوست دارم یک کاری کنم تا حواسم پرت بشه و از رابطه عاطفی بیام بیرون.

دوری نمیکنه اما فقط کارش دو دقیقه ای انجام داده و رفته. قبلا وقت بیشتری میگذاشت .حتی اگر کار خودش دو ...

عزیزم خب شما یطوری گفتین فکر کردم کلا سمتت نمیاد اینکه وقت کم میزاره بستگی داره چندسال از ازدواجتون گذشته و اینکه تو چه برهه زمانی هستین مردا ممکنه یکسال تمام فقط ب ربطه چنددقیقه ای بسنده کنن ممکنه چندماه هم فقط دوس داشته باشن ب زنشون حس خوب بدن اینا خم و چم زندگی زناشوییه توقع نداشته باش عین یه تازه عقد کرده یا یا عین اسطوره عشق و عاشقی سالها بفکر تو توی رابطه باشه

ن ببین من این راهو رفتم ولی واقعا مردا چ ایرانی چه غیرایرانی چه باسواد چه بیسواد وقتی اول با لطافت ا ...

ممتاسفانه شوهرم اصلا نمیتونه دلیل کارهاش بهم بگه. از احساساتش نمیتونه حرف بزنه. فقط میگه نمیدونم. همین.

وقتی من اون وسط نیاز ج ن س ی نادیده گرفته بشه.سعی میکنم روابط عاطفیم با شوهرم کم کنم. چون وقتی روابط ...

چه قرصی مصرف میکنه

بعدش خیلی وقته اینجوری شده

کاربری دست دونفر می باشد- آزمایشگاه کنترل کیفیت نفت