2789
عنوان

بچه ها، دعا

235 بازدید | 34 پست

تاپیک زدم چند روز پیش و خواستم دعا کنید یه اتفاقی که می خوام، بیفته

نذر هم کردم

اما از استرس الان دست و پام داره می لرزه

می دونم اگه بشه، از سرم زیادیه، دیگه دنیا و خدا و کائنات بیشتر از ظرفیتم تو کاسه م گذاشته

ولی آخه، یعنی میشه که بشه؟

اونجوری دیگه همه چی خیلی عالی و رویایی می شه

و اگه نشه، من تا عمر دارم خودم رو نمی تونم ببخشم

چون همش سر یه کاری که کردم عذاب وجدان دارم که ممکنه به خاطر اون کارم ، نشه

دعا کنید برام تو رو خدا

انرژی بفرستید

که اون کسی که قراره جواب بده، اون جوابی رو بده که ما می خوایم و منتظرشیم

که نا امیدمون نکنه

بگه میشه، نگران نباشید، به بهترین شکل هم می شه

خدایا یعنی می شه؟

میشه، نگران نباش، به بهترین شکل هم می شه  

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

امضامو بخون اروم میشی

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بعدم دوتا زیارت عاشورا و دعای توسل پشت هم بخون

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
باشه، مرسی دوستم

این مجربه ها کارای دانشگام  که گیر بود میخوندم

جالبه همیشه موقع اذان تاپیک میزنی ❤

انشاءالله حاجتتون رواست🙏

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
هنوز جواب شما را نداد اونشبم رفتم حرم واست دعا کردم انشالله ارچه زود تر این جواب بیاد باید تا کی منت ...

رفتی حرم سلام منم برسون  بگو بطلبن

هنوز جواب شما را نداد اونشبم رفتم حرم واست دعا کردم انشالله ارچه زود تر این جواب بیاد باید تا کی منت ...

نه هنوز

امشب تا سه شب وقتی هست که گفته بوده جواب می ده

اگه نده، باید پیگیر شیم باز

یک دنیا ممنون که دعا کردی

کاشکی بشه کاشکی