2777
2789

هیچ خوبی نداره تنها خوبیش شاید این باشه بخوای چند روز بری جایی امن تره نسبت ب ویلایی 

وگرنه باید همه مدل آدمی‌ رو تحمل کنی 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ خوبی نداره تنها خوبیش شاید این باشه بخوای چند روز بری جایی امن تره نسبت ب ویلایی وگرنه باید همه ...

منم تو خونه ویلاییم ولی با اپارتمان فرقی نداره دیوار ها کاغذی شده همسایه هم ی آدم بی منطق هست

زمین تا آسمون اختلاف داره ،اپارتمان باید برای انجام هرکاری نظر همه باشه ، کلا زیاد خوب نیست فقط امنیت برای سفری چیزی ،

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

خوبیش فقط به روز بودن ، امنیت بیشتره 

بدیش هم تحمل همسایه و اپارتمان شبیه هتلی است که فقط یه اتاق شما داری ....

باید خیلی مردم دار و اروم و بااحتیاط و بافرهنگ باشید که بتونید تو اپارتمان دوام بیارید .....

خونه ویلایی خیلی بهتره ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
منم تو خونه ویلاییم ولی با اپارتمان فرقی نداره دیوار ها کاغذی شده همسایه هم ی آدم بی منطق هست

من ده ساله که تو اپارتمان بودم همه مدل ادمی دیدم زن‌و شوهری که یکسره دعوا دارن یا هی میان دم در ماشین جابجا کنید یا سگ داشتن صدای سگ موزیک بلند حرف زدن و‌خنده های بلند تو راهرو کثیف کاری‌ و رد زباله 

این اواخر تو یه چهار واحدی بودم که نگم برات طبقه بالایی حتی راه میرفت جارو میکشید حتی حموم میکردن صداش می اومد پمپشون خراب بود صدای پمپ یکسره کار میکرد رو مخ ما بود وحشتناک بود یبارم تو حیاط داشت چوب میسوزوند خدا شاهده خواب بودم یهو پریدم از خواب دیدم خونه پر دود شده فکرکن تو منگ خواب بودم تپش قلب گرفتم که کجای خونه داره میسوزه بدو بدو همه جا رو نگا کردم دیدم اقابون تو حیاط دارن چوب میسوزونن زغال کنن‌ واسه جوجه 

خونه ویلایی مصیبتاش خیلی کمتره 

من ده ساله که تو اپارتمان بودم همه مدل ادمی دیدم زن‌و شوهری که یکسره دعوا دارن یا هی میان دم در ماشی ...

خونه ما صدامون میره تو خونه همسایه صدا کم کردم و اینا باز میگه اصلا چرا تلویزیون میبینی چرا تو خونت راه میره همش میزنه دیوار دیگه من همه کاری کردم دیوار که کاغذی باشه صدا کم باشه یا زیاد میاد دیگه آدم رد میده از بس میزنه تو دیوار 

خونه ما صدامون میره تو خونه همسایه صدا کم کردم و اینا باز میگه اصلا چرا تلویزیون میبینی چرا تو خونت ...

ای بابا بهش بگو‌ چاردیواری اختیاری‌

بهش بگو‌باشه عین مجسمه میشینم تو خونم تا تو راحت باشی

ای بابا بهش بگو‌ چاردیواری اختیاری‌بهش بگو‌باشه عین مجسمه میشینم تو خونم تا تو راحت باشی

بعد مامانمم ناشنوایان همش میومد اونو دعوا می‌کرد از بس گفتم نیا زبونم مو درآورد 

من از ۱۳سالگی تا الان که ۲۵سالمه آپارتمان هستم

همسایه ها همه عالی بودن ولی بهرحال صدا می رفت و می یاد و خیلی با این قضیه مشکلی ندارم

امنیت خیلی بیشتره،خونه جمع و جور تره

ولی بدی نبود حیاط خصوصا برای بچه هاست که نمیتونن بازی کنن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
بعد مامانمم ناشنوایان همش میومد اونو دعوا می‌کرد از بس گفتم نیا زبونم مو درآورد

این همسایتون کلا مریضه 

من از ۱۳سالگی تا الان که ۲۵سالمه آپارتمان هستمهمسایه ها همه عالی بودن ولی بهرحال صدا می رفت و می یاد ...

بله صدا رفتن و اومدن رو کاری نمیشه کرد همین که همسایه با منطق باشه خوبه که بشه باهاش منطقی حرف زد همسایه ما همش جیغ جیغو هست 😂😂

ماهم چندساله اپارتمانیم

اصلا خوب نیست ویلایی قدیمی خرابه داشته باشی بهتره از اپارتمانه

از همسایه بد باید بنالی

ارامش نداری

حتی نمیتونی بنا به دلایلی نصف شب یه دوش بگیری که نکنه همسایه پایین از صدای شرشر اب بیدار بشه

یا ببخشید با شوهرت ..... راحت باشی نگران اینی که صدا بره خونه بغلی

نمیتوننی مهمونی درست درمونی بدی 

هزارتا دلیلی دیگه 

از حیوون توی خونه ها گرفته تا مجردها  که خونه پاتوقی دارن و....

کلا پشیمونم کاش میشد میرفتیم ویلایی

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی