2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نماز شب رو نمیدونم ولی من همین نماز های یومیه رو سر وقت میخونم ، مخصوصا نماز صبحم رو چنان گره از مشکلاتم باز میشه که خودم کرک و پرم میریزه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
خیلی خوبه آرامشی داری از جنس خدا اصلا عصبانی نمیشی خیلی هم برکت داره هر چی از خوبیش بگم بازم کمه

شما میخونید،میشه بیشتر ازرآثارش بگید،از حاجترواییش

ای دوست برایم دعا کن🌹
نماز شب رو نمیدونم ولی من همین نماز های یومیه رو سر وقت میخونم ، مخصوصا نماز صبحم رو چنان گره از مشک ...

🥺💚میشه سره نمازه صبحت برا منم دعا کنی بیماری بدی نداشته باشم از شرش دور باشم و آرامش روحیم اسمم ریحانس

خدا اجرت بده برات آیت الکرسی میخونم

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
نماز شب رو نمیدونم ولی من همین نماز های یومیه رو سر وقت میخونم ، مخصوصا نماز صبحم رو چنان گره از مشک ...

دقیقا منم

یه چند روزی نماز نخونده بودم باز گرفتارشدم

الان که شروع کردم به خوندن داره بهترمیشه

واقعا کلید مشکلات نمازه دیگه بهش ایمان اوردم

شما میخونید،میشه بیشتر ازرآثارش بگید،از حاجترواییش

تآ جایی که بتونم آره به زندگیت برکت میده هر وقت از خدا چیزی خواستم همون نه اما ..بخدا نمیدونم چی بگم فقد آدم باید خودش تجربه کنه موقع خوندن انگار آدم رو ابراست حال خاصی داره که وصف ناپذیره

🥺💚میشه سره نمازه صبحت برا منم دعا کنی بیماری بدی نداشته باشم از شرش دور باشم و آرامش روحیم اسمم ری ...

بچه ها واقعا انگار نماز مشکل گشاست

یسریا میگن دلت پاک باشه و فلان ولی اینا همه حرفه 

امتحانش کن بعدازیکماه اروم میشی اصن قوی میشی 

یه حس غیرقابل توصیف 

من خودم تا تجربش نکرده بودم نمیدونستم مثل بقیه فکر میکردم