2777
2789
بچه ها واقعا انگار نماز مشکل گشاستیسریا میگن دلت پاک باشه و فلان ولی اینا همه حرفه امتحانش کن بعدازی ...

حتما 💚💚💚

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز شب رو نمیدونم ولی من همین نماز های یومیه رو سر وقت میخونم ، مخصوصا نماز صبحم رو چنان گره از مشک ...

عزیزم شنیدی میگن تلفظ نماز باید درست باشه مثلا ضالین رو زالین نگیم چون معنای کلمه ممکنه تغیر کنه ز رو درست تلفظ کنیم یا مثلا س رو ص نگیم 

شما چطوری میخونید؟؟؟؟من میخام شروع کنم نمازهامو ولی تا تلفظ درست یادبگیرم طول میکشع🥹

دقیقا منمیه چند روزی نماز نخونده بودم باز گرفتارشدمالان که شروع کردم به خوندن داره بهترمیشهواقعا کلی ...

عزیزم شنیدی میگن تلفظ نماز باید درست باشه مثلا ضالین رو زالین نگیم چون معنای کلمه ممکنه تغیر کنه ز رو درست تلفظ کنیم یا مثلا س رو ص نگیم 

شما چطوری میخونید؟؟؟؟من میخام شروع کنم نمازهامو ولی تا تلفظ درست یادبگیرم طول میکشع🥹

عزیزم شنیدی میگن تلفظ نماز باید درست باشه مثلا ضالین رو زالین نگیم چون معنای کلمه ممکنه تغیر کنه ز ر ...

وای  پناه بر خدا این حرفا چیه ؟

من وقتی نماز میخونم به معنیش توجه میکنم و عربیش رو همینجوری معمولی میخونم

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
2790
2778
2791
2779
2792