2777
2789
عنوان

کی بی داره کی بی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 126 پست

والا من خفاشم تازه شب زندگی میکنم🦇الان می‌خوام برم حموم.

(تنظیم خوابم بهم ریخته)

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا من خفاشم تازه شبت زندگی میکنم🦇الان می‌خوام برم حموم.(تنظیم خوابم بهم ریخته)

حموم چرا ؟😁

مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗

در حال حاضر تنها چیزی ک دارم بی هست😂و دلپیچهههههه😭😭😭

دل پیچه طبیعی یا غیر طبیعی؟

حموم چرا ؟😁

نزدیک پریودیمه میخوام تمیز باشم 😅

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

من حال هیچ کدوم اینارو هم ندارم باور کن . ببین زندگیم خیلی یکنواخته .صب پامیشم صبونه شوهرم میدم میخا ...

مساقل بشین درست میشه البته دیگه مردا چیکا کنن فقط کار کار خسته میشن جمعه ها باهم باشین ...شوار منم صب میره شب میاد شام میخوره یه سریال ببینیم در مورد روز یه خرفی شاید بزنیم پسرم از سروکولش میره بالا یا میخندن یا دعوا میکنن میخوابیم اما جنعه ها از صب تاشب باهمیم بیرون رفتن و خوابیدن وخوردن همه چی .....

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

مساقل بشین درست میشه البته دیگه مردا چیکا کنن فقط کار کار خسته میشن جمعه ها باهم باشین ...شوار منم ص ...

ب نظر من حضور بچه ام خیلی تاثیر داره...من خودم فرزند ندارم و حس می کنم دیگه زندگیم خیلی یکنواخت شده