نجوا۷۲ مدیر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 2098 عنوان کی بی داره کی بی نداره | مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 126 پست کیا مدت زمانِ خوابِ شون در شب خیلی کمِ و فکر می کنید دلیلش چِ چیزی یا چِ کسیِ؟بی خوابی می زنه بِ سرتون چی کار می کنید؟ مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗 1403/07/15 | 23:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نجوا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 2098 تورو خدا بگید چخبره؟ من تل ندارم شوهرم سربازه امشبم نگهبانه😥 خدایا خودت مراقبش باش امن و امانِ عزیزِ دلم...خیالت راحت باشه همسرنم زیر سایه خداست نگران نباش اصلا بهترینِ محافظ ها محافظِ همسرتِ ❤️ مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗
نجوا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 2098 اصلا خواب ندارم ازاسترس معده درد سردردمیگم خدایاچه جوانی بودباکردیم نگران بچه هامم😔 شرمندتم جوانی جوانی جوانی 💔 مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗
نجوا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 2098 من حال هیچ کدوم اینارو هم ندارم باور کن . ببین زندگیم خیلی یکنواخته .صب پامیشم صبونه شوهرم میدم میخا ... گلم داری افسردگی می گیری ها مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗
فریما______ عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 1982 امن و امانِ عزیزِ دلم...خیالت راحت باشه همسرنم زیر سایه خداست نگران نباش اصلا بهترینِ محافظ ها محافظ ... نصف عمرم رفت سر نگرانیش تو این دوران به خدا😢 فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!
نجوا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 2098 امشب خبری نیست پروازهاشونو از سر کرفتن و آسمونشون دیگه کلیر نیست ببخشید کلیر یعنی چی؟ مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗
نجوا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 2098 وایی من نابودشدم این چندشب اینقدربلترس ولرزخوابیدم جدا؟ مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗
ooooosaman عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 4874 گلم داری افسردگی می گیری ها آره میدونم . اما بذار بگیرم . اصلا یه وقتا دلم توجه میخواد . دلم میخواد یه بلا سرم بیاد شاید نگرانم بشه دیگه خسته شدم ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
نجوا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 2098 من الان خابم نمیبره پس شما الان بی داری؟😂 مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗
نجوا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 2098 لعنت بهشون معلوم نیست کی وچه غلطی میخوان بکنن من واقعا نگرانم خواهر حالا ببین منو میتونید تعلیق کنید این وسط من فقط خواستم ببینم کی بی داره کی بی نداره؟🥲🤧😂 مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗
زنبیل_قرمز عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 6331 هیچی نمیشه، نترس والا بخدا.همینو بگو اللهم عجل الولیک الفرج💚
نجوا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 2098 نصف عمرم رفت سر نگرانیش تو این دوران به خدا😢 کجا سربازه همسرت؟ مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗
zy1377 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 9245 پس شما الان بی داری؟😂 دارم دارم😂 حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
تارایی1398 عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 21503 امشب هیچکی خواب نداره بخاطر خبرا چرا ...جاهایی رو میزنه منطقه نظامی وموشکی هس ....راحت باش داخل شهررو نمیزنه .....درضم جراتم ندارن بزنن کثافتای فلان فلان شده برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍