2777
2789
عنوان

کی بی داره کی بی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 126 پست
نه فکر خودکشی اینا رو ک اولا بزار کنار...دوما هروز خداروشکر کن بگو الهی شکر همین ک تنم سلامتِ اشکال ...

من حال هیچ کدوم اینارو هم ندارم باور کن . ببین زندگیم خیلی یکنواخته .صب پامیشم صبونه شوهرم میدم میخابم تا سر ظهر . بعضی روزا شاید برم بازار مواد غذایی و میوه اینا بگیرم . حتی ناهار صبونه نمیخورم اما ریزه خواری دارم اونم عصبیه 

یدونه شام میذارم و شوهرمم میاد شام و دوش میگیره و میخابیم . هیچ تفریحی نداریم‌.نمیشینه کنارم حرف بزنیم از اتفاقای اون روزمون تعریف کنیم بگیم بخندیم .تهش یدونه سریال ببینیم باهم اونم اگه وسطاش خوابش نبره 

راستش خودمم زیاد بهش اصرار نمیکنم بریم بیرون.چون ماشین نداریم باید با ماشین باباش بریم .بعد کلا شوهرمم ی وقت کار داره ماشینو میبره مادر پدرشم شیاف میشن باهاش میرن.حالا فک کن بفهمن ما میریم تفریح ک هیچی

بخاطر اون منم ترجیح میدم بشینم تو خونه سریالمو نگاه کنم  تا بخام با اونا برم بیرون

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امشب خبری نیست پروازهاشونو از سر کرفتن و آسمونشون دیگه کلیر نیست

هووووووووفففففف 

خداروشکر

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
عزیزان میشه ازته قلبتون دعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشهلطفایه صلوات بفرستیدبرام

بله عزیزم چرا کِ نه 

انشالله کِ هر آنچه از خیر برای شما هست تو زندگیتون زود زود براتون رقم بخوره و ب خواسته تون برسید ❤️

مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗

اصلا خواب ندارم ازاسترس معده درد سردردمیگم خدایاچه جوانی بودباکردیم نگران بچه هامم😔

منم😣😣

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉