2777
2789
عنوان

کی بی داره کی بی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 126 پست
تورو خدا بگید چخبره؟ من تل ندارم شوهرم سربازه امشبم نگهبانه😥 خدایا خودت مراقبش باش

خدا مراقب همسرت و تمامی حافظان این کشور باشه ان شاءالله 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا مراقب همسرت و تمامی حافظان این کشور باشه ان شاءالله

صلوات بلند ختم کنید لطفا ... محمدی پسند 

مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗

خواهر خدا خیرت بده گفتم عجب شیری تایبادی چیزی سربازه همسرت

جاش بده یبار لیست داده بودن این پادگان شوهرم جزوش بوده میخواستن بزنن😰

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

ب نظر من حضور بچه ام خیلی تاثیر داره...من خودم فرزند ندارم و حس می کنم دیگه زندگیم خیلی یکنواخت شده

والا بچه بیشتر ادم رو جدا میکنه😅البته درسته هیجان زندگی رو بیشتر میکنه فعالبت پدرومادر رو زباد میکنه حالا هرکدوم به نوعی ...کلا همه چیز ادم میشه بچه طبق شرایط اون خودشونو کوک میکنن خوردن خوابیدن حتی اینده رو ....کلا ۸۰درصد حواس ادم تمرکز بچه میشه ...خیلی زحمت داره  در کل بجه بزرگ کردن یعنی نوکر بی مزد ....اما داشتنشم خوبه ....مادرشوهر من میگف ببینین میتونین بچه داربشین یدونه بیارین نتونستین هم دیگه هیچی هرچی درمیارین خودتون دوتا خرج میکنین میگردین دیگم زحمت وحمالی هم ندارین جمع کردن هم نمیخواد دیگه راحت بخورین وبگردبن ....

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

جاش بده یبار لیست داده بودن این پادگان شوهرم جزوش بوده میخواستن بزنن😰

همیشه براش دعا بخون بسپر ب پروردگار بهترین حافظِ برا همسرت 

والا بچه بیشتر ادم رو جدا میکنه😅البته درسته هیجان زندگی رو بیشتر میکنه فعالبت پدرومادر رو زباد میکن ...

یعنی مادرشوهر منظورشون اینه ی دونه بچه خوبه؟اینجاش و متوجه نشدم

یعنی مادرشوهر منظورشون اینه ی دونه بچه خوبه؟اینجاش و متوجه نشدم

ما نمیخواستیم بچه بیاریم سال اول زندگیمون اونم هی میگف حالا یدونه بیارین ببین میشه بعد زیادم نخواستین نزارین حداقل یدونه رو بیارین نشد هم ناراحت نشین مهم نیس ...

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

مساقل بشین درست میشه البته دیگه مردا چیکا کنن فقط کار کار خسته میشن جمعه ها باهم باشین ...شوار منم ص ...

این روز تعطیل نداره . آره گاهی میگم بچه بیاریم یکم جو خونه شاد میشه . اما اعصاب بچه هم ندارم پولشم ندارم . کلا تا وقتی پدر مادرش هستن من خوشی ندارم . من چندین ساله پدر مادر خودمو ندیدم اینارو که دیگه عمرا نمیتونم تحمل کنم با این روحیه داغونم

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
این روز تعطیل نداره . آره گاهی میگم بچه بیاریم یکم جو خونه شاد میشه . اما اعصاب بچه هم ندارم پولشم ن ...

اره یدونه حداقل بیارین اگه از لحاظ مالی اوکی نیستین ....سرش گرم بچش میشه از اونا یا کم دورتر میشه 

وایی من نابودشدم این چندشب اینقدربلترس ولرزخوابیدم

بیخود وبی جهت ترس داشتی..امیدتون بخدا کجا رفته...بعدم ‌مرگ ادم که زمانش برسه دیگه باید رفت حالا یا با ‌‌جنگه یا غیر جنگ‌

اللهم عجل الولیک الفرج💚