2777
2789
عنوان

بواسیر بادی

1531 بازدید | 16 پست

سلام خواهرا 

خواهرانه بهم راهنمایی کنین مثل مادر و خواهر واقعی

من بعد زایمانم یبس شدم و خود مقعدم یه گوشش باد کرده اندازه یه نخود بعد دو سال الان باز یبس شدم شقاق ایجاد شد 

الان نزدیک ۱۲ لیوان آب میخورم و دارو ومیوه.....

ولی باز با مدفوع یکم حجیم (سفت نه نرم ولی حجیم) جایی ک زخم شده یخورده درد میکنه مثل قبل سوزش ندارم ولی طبیعی نیست کمی درد میکنه

گاهی وقتا هم یخورده اول مدفوعم سفت میشه ببهشید توروخدا شرمنده ام ولی راهنمایی کنین 

انگار فقط باید اسهال شم ک خوب بشه 

اهل عمل و ایناهم نیستم اصلا نگین چون خیلیا با عمل بدتر شدن یا دوبار دوبار رفتن 

باید بسازیم با این وضع نع؟؟؟

نه برو دکتر چون کمه دارو میده خوب میشی یا برو داروخونه پماد خوب بگیر

اون بادی ک کرده خوب میشه واقعا یا ابد؟ 

اخه مامان و مامان بزرگ و خاله هامم اینجوری شدن و همین طور موندن واسه اونا و خیلیا عادیه ولی من اسرس دارم چون تازگیا اینجوری شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من الان ۹ ساله که بواسیر دارم گاهی شقاق هم میشه پماد رکتول بزن شب هم به مقعد عسل بزن بخواب آب ...

بواسیرت بادیه ؟

تو این نه سال چجوری نمیزاری یبس بشی

من سر دارو واسه دندونم ک عفونت کرد خودم بعد اون اینجوری ،با خودم مگم ینی چی ، تا اخر عمرم چیکار می خوام کنم با این وضع 

بواسیرت بادیه ؟تو این نه سال چجوری نمیزاری یبس بشیمن سر دارو واسه دندونم ک عفونت کرد خودم بعد اون ای ...

آره وقتی زیاد میشینم باد میکنه اندازه نخود من خیلی زیاد آب و میوه و شیرو آب ولرم میخورم اول اوضام خراب بود گریه میکردم خونریزی صبح ها آب ولرم میخوردم شب ها شیر ولرم و یه بدی دارم هر روز باید دفع داشته باشم اگه نع زجر میکشم چون آب ولرم ناشتا روده رو تحریک میکنه و راحت میری اونوقت زخم هم نمیشه 

آره وقتی زیاد میشینم باد میکنه اندازه نخود من خیلی زیاد آب و میوه و شیرو آب ولرم میخورم اول اوضام خر ...

منم فقط آب می خورم ولرم 

ببخشا مقعدت انگار کج شده برا توام؟

واسا من بخواطر اون بادی ک کرده کج شده انگار 

شقاقتو چجوری خوب کردی عود میکنه واسه توام گاهی 

استرس نمیگیری براش 

من فقط میترسم ،خیلی سوال میپرسمم بخاطر اینکه ترس دادم 

منم فقط آب می خورم ولرم ببخشا مقعدت انگار کج شده برا توام؟واسا من بخواطر اون بادی ک کرده کج شده انگا ...

آره چون باد میکنه بخاطر همین اون حس رو داری شقاقم که گاهی وقتا عود میکنه پماد رکتول که عالیه روزی دوبار میزدم شب هم عسل میزدم میخوابیدم دوروزه خوب میشد باید مراعات کنی گاهی وقتا تنقیه هم میکنم از سر مجبوری برای اینکه  زخم نشه اولش منم استرس میگرفتم گریه میکردم غذا نمیخوردم ولی عادت کردم دیگه باهاش مشکلی ندارم اونم با من زندگی میکنه گاهی خوب هستیم گاهی بد چون خیلی دکتر رفتم گفت عمرا عمل نمیکنم چون اذیت یه طرف و احتمال داره دوباره عود کنه بشر تا آخر عمر که راحت نمیره گاهی یوبس میشه 

آره چون باد میکنه بخاطر همین اون حس رو داری شقاقم که گاهی وقتا عود میکنه پماد رکتول که عالیه روزی دو ...

اره مامانم منم مثل شما به من میگه باهاش زندگی می کنم توام اینقدر استرس نداشته باش و رعایت کن فقط 

ولی من چون اولشه واقعا باهاش کنار نیومدم 

یبارم یکی بهم گفت ۹۰ درصد خانما همینجورین 

عمل بدتره چون بر میگرده خب ممکنه بخاطره مسافرت یا اسباب کشی یا خیلی چیزای دیگ یهو یبس بشی باز همون آش و همون کاسس دیگ

یه طرفش زخم یه طرفش باد کرده نمیدونم چیکار کنم

آره چون باد میکنه بخاطر همین اون حس رو داری شقاقم که گاهی وقتا عود میکنه پماد رکتول که عالیه روزی دو ...

من حتما پماد رکتول میخرم دستت دردنکنه

پماد آنتی هموروئید چطوره؟ خیلی میگن

ممنون ک حرفامو شنیدی واقعا دوست دارم یکی دلداریم بده

اره مامانم منم مثل شما به من میگه باهاش زندگی می کنم توام اینقدر استرس نداشته باش و رعایت کن فقط ولی ...

نگران نباش آره ۹۰ درصد زنها بواسیرو شقاق دارن من خواهرام مادرم داداش ۱۵ سالم هم اینطوریه اصلا استرس نگیر چون زخم هست استرس میگیری من مقعدم از ۳ جا زخم بود یکیش خیلی عمیق بود با عسل و رکتول و زیتون اینا خوب شدم 

من حتما پماد رکتول میخرم دستت دردنکنهپماد آنتی هموروئید چطوره؟ خیلی میگنممنون ک حرفامو شنیدی واقعا د ...

من پماد آنتی همورویید شوهرم خرید واقعیتش برام خوب نبود خارش میگرفت پوستم رکتول عالیه اصلا هم استرس نگیر استرس زیاد باعث یبوست هم میشه اولش منم مثل تو بودم من اصلا اسمش رو هم نمیدونستم بعد زایمان دچارش شدم تا الانم که هست براتو بواسیر یدونه هست برامن ۲ تا داریم زندگیمونو میکنیم 

نگران نباش آره ۹۰ درصد زنها بواسیرو شقاق دارن من خواهرام مادرم داداش ۱۵ سالم هم اینطوریه اصلا استرس ...

واقعا واسه منم زخمم حس میکنم عمیق شده 

یادت میاد چقدر طول کشید خوب بشه؟ چند ماه شقاقت زخمش بهتر شد

بعد از زیتون چطور استفاده میکردی؟

من پماد آنتی همورویید شوهرم خرید واقعیتش برام خوب نبود خارش میگرفت پوستم رکتول عالیه اصلا هم استرس ن ...

یه عمر دعات میکنم بخدا اگ با این چیزایی ک گفتی انجام بدم خوب بشم

توام برا من دعا کن خوب بشه راحت زندگیمو بکنم ، افسرده شدم دیگ هرروز فکر و زکرم شده اون