cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 4273 عنوان خانمای کیک پزلطفا یک لحظه بیاید 73 بازدید | 8 پست خانما من برای اولین بار خامه همزده ی آماده گرفتم تافرداشب که تولدهمسرم هست براش کیک درست کنم حالابنظرتون تافردا خراب میشه؟ واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱 1403/07/15 | 16:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنشرلی،باموهای،مشکی عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 775 نه عزیزم مگه مال شیرینی فروشیا خراب میشه؟ ممکنه چندروزم بمونه ...فقط فریزر نذاری که به اصطلاح میبُره....
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 4273 نه عزیزم مگه مال شیرینی فروشیا خراب میشه؟ ممکنه چندروزم بمونه ...فقط فریزر نذاری که به اصطلاح میبُر ... نمیدونم عزیزم میگن اگه بزاری یخچال تافرداباید دوباره خودت فرم بدی بخاطرهمین پرسیدم اخه خودم بلدنیستم فرم بدم واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 4273 نه گلم ممنون عزیزماخه میگن اگه بزاری یخچال تافرداباید دوباره خودت فرم بدی بخاطرهمین پرسیدم اخه خودم بلدنیستم فرم بدم واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
آنشرلی،باموهای،مشکی عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 775 نمیدونم عزیزم میگن اگه بزاری یخچال تافرداباید دوباره خودت فرم بدی بخاطرهمین پرسیدم اخه خودم بلدنیستم ... فرم دادن کاری نداره، با همزن اونقدر همش بزن تا سفت سفت بشه و رد چرخش همزن روش بمونه
دمپایی_لا_انگشتی عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 7854 ممنون عزیزماخه میگن اگه بزاری یخچال تافرداباید دوباره خودت فرم بدی بخاطرهمین پرسیدم اخه خودم بلدنیست ... باهمزن چیز خاصی نمیخاد که ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من