2777
2789
عنوان

دو دلم میخوام نامزدیمو بهم بزنم

2462 بازدید | 46 پست

سبک زندگی هامون به هم نمیخوره اونایی که نمیشناسن منو من ایران نیستم و نامزدم ایرانه البته که میخواد بیاد پیش من داره کاراشو درس میکنه که بعدش عقد کنیم اما دو دلم میخوام نامزدیمو بهم بزنه چون انگاری از دوتا دنیای متفاوتیم هتوز هیچی نشده میخواد منو محدود کنه چطور لباس بپوش این کوتاهه فلانه کجا برو کجا نرو دیشب رفتم تولد همکارم بعد تصویری گرفتیم هی میگفت این چه لباسیه پوشیدی کمتر برقص چرا انقدر باهاشون گرم حرف میزنی خلاصه تولد زهرمارم شد آدمی که هنوز وارد زندگیم نشده میخواد اینجوری حالمو بگيره و اعصابمو خورد کنه به چه دردی میخوره برگشتم بهش گفتم باید ببشتر در مورد رابطم باهات فکر کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرز فکر خیلی مهمه...خودشم اذیت میشه شمام اذیت میکنه ..قبلش باهاش صحبت کن اگه دیدی هنوز نمیتونه کنار بیاد بله ب هم بزنی بهتره

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

اره بهش بگو اگه نمیتونه گیر نده ولش کن

روز خواستگاری هم بهش گفتم تو که منو میشناسی با سبک زندگیمم آشنایی داری اگه میتونی باهاش کنار بیای کع هیچی اگه نه کلامون میره تو هم 

تو تو دل اروپا داری زندگی میکنی واین تو ایران بهت میگه چی بپوش چی نپوش؟؟؟؟!!!!!

من شوهرم این مدلی،خیلی خستم کرده

طوریکه بعد حدود ده سال دیگه خودم دل ودماغ لباس پوشیدن ندارم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

طرز فکر خیلی مهمه...خودشم اذیت میشه شمام اذیت میکنه ..قبلش باهاش صحبت کن اگه دیدی هنوز نمیتونه کنار ...

قبلا باهاش حرف زدم یعنی روز خواستگاری کلا منو میشناسه نمیدونم چی پیش خودش فکر کرده که بخواد منو محدود کنه

تو تو دل اروپا داری زندگی میکنی واین تو ایران بهت میگه چی بپوش چی نپوش؟؟؟؟!!!!!من شوهرم این مدلی،خیل ...

آره فرض کن هنوز نیومده اینجا بخواد این ادا ها رو در بیاره نمیتونم تحمل کنم اصلا

قبلا باهاش حرف زدم یعنی روز خواستگاری کلا منو میشناسه نمیدونم چی پیش خودش فکر کرده که بخواد منو محدو ...

پس برا چی ادامه میدی اونم امیدوار میکنی ..بهش زنگ بزن و بگو فکرامو کردم نه پوششمو عوض میکنم نه روابطمو محدود میکنم نه تو میتونی منو اینجور قبول کنی پس بنظرم ب هم بزنیم بهتره توام فکراتو بکن مثلا تا چندروز بعد بهم بگو نظر نهاییتو

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

روز خواستگاری هم بهش گفتم تو که منو میشناسی با سبک زندگیمم آشنایی داری اگه میتونی باهاش کنار بیای کع ...

خب این داره خودشو نشون میده

بیاد پیشت همش گیر میده هر روز جنگ اعصاب داری