2777
2789
عنوان

دو دلم میخوام نامزدیمو بهم بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 46 پست
آره فرض کن هنوز نیومده اینجا بخواد این ادا ها رو در بیاره نمیتونم تحمل کنم اصلا

والا من موندم شماها که اینقد پولدارید که این همه مسافرت خارجی میرید ومستقل هستید

چرا به هرکسی سریع بله میگید؟؟؟؟؟؟؟

ایشون میخواد باشما مثل یه زن سنتی ۵۰ سال پیش رفتار کنه

حتی اگه قبول کنه کاری به کارت نداشته باشه،باز یه جور دیگه باهات بداخلاقی میکنه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

پس برا چی ادامه میدی اونم امیدوار میکنی ..بهش زنگ بزن و بگو فکرامو کردم نه پوششمو عوض میکنم نه روابط ...

همین حرفا رو همون روزم بهش گفتم الانم گفتم بیشتر دربارت باید فکر کنم ظاهرا تایپم نیستی اشتباه کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من موندم شماها که اینقد پولدارید که این همه مسافرت خارجی میرید ومستقل هستیدچرا به هرکسی سریع بل ...

عزیزم من ۲۵ سالمه تا حالا حتی یه مورد دوس پسرم نداشتم اینم مثلا تحصیل کردس دندون پزشکه برادرش خارج زندگی می کنه با فرهنگه خیلی وقته رفیق مجازیم بود فکر کردم آدمه میدونستم اینجوریه اصلا نمیذاشتم بیاد خواستگاری

عزیزم من ۲۵ سالمه تا حالا حتی یه مورد دوس پسرم نداشتم اینم مثلا تحصیل کردس دندون پزشکه برادرش خارج ز ...

اولا افرین به شما باوجود زندگی دراروپا اهل دوست پسر نبودید

دوما تحصیلات هیچ ربطی به اخلاق نداره

ابن چیزا بیشتر به فرهنگ خانواده وجامعه بزمیگرده

وگرنه شوهر منم تحصیلاتش بالا هست

به نظرم بیشتر فکر کنید

چون بعدش زندگی رو به ادم تلخ میکنن وطلاق هم که هزاران بار سخت تره

نمیدونم شاید هم تواون لباس خیلی قشنگ شدین و دوست نداشته همه چشمشون به شما باشه

اینم گفتم که بگم باید همه جوانب رو در نظر گرفت

حقیقتا من که خانومم هن بدم میاد چشم همه دنبال شوهرم باشه

خیلی خوب که روی شما غیرت نرمالی داشته باشهاما نه اینکه دیگه بخواد شمارو خفه کنه

به نظرم باهاش منطقی صحبت کنید

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اولا افرین به شما باوجود زندگی دراروپا اهل دوست پسر نبودیددوما تحصیلات هیچ ربطی به اخلاق ندارهابن چی ...

درسته عزیزم من بهش گفتم که دوست ندارم بگی چی بپوش چی نپوش غیرت برا من تو اینن‌معنی نمیشه به نظرم مردی غیرت داره که همسرش در کنارش اون قدری آرامش داشته باشه فکرش سمت مرد دیگه نره من با این چیزا کنار نمیام به احتمال زیاد همه چیو تموم کنم آدم‌وابسته ای نیستم وقتی بدونم تصمیمم درسته دیگه بعدش دلتنگی و این چیزا رو ندارم اصلا

عزیز دل چون ایران زندگی میکنه اخلاقش اینه میتونی نگهش داری و صبر کنی دوسال ک بیاد خارج بمونه عوض میشه اگر نشد جدا شو حساسیت و حسادت رو میگن غیرت اینجا چون از خودش مطمئن نیست ک بتونه نگه داره و بقیه مخت رو نزنن ترس اینو داره

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
درسته عزیزم من بهش گفتم که دوست ندارم بگی چی بپوش چی نپوش غیرت برا من تو اینن‌معنی نمیشه به نظرم مرد ...

خوب خیلی خوب که وابسته نیستید

انشالله بهترین تصمیم رو بگیرید وخوشبخت بشید