2777
2789
عنوان

با خوندن تاپیک مادرا گریه م میاد

122 بازدید | 6 پست

واقعا وقتی میبینم زنا تو دوران بارداری زایمان و بعدش چه سختی هایی میکشن عذاب وجدان میگیرم که مادرم بخاطر من این همه درد کشید:))) اخرشم اونی نشدم که میخواست

چقدر مادرا خوبن اخهههه

کسی خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه 

خودشون انتخاب میکنن بچه میخوان پس سختی هست قبلش قبول کردن

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

واقعا مادرا مهربانترین موجودات روی زمین هستن از خدا میخوام مادرمو همیشه برام نگه داره چون بدون مامانم نمیتونم🥺

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه خودشون انتخاب میکنن بچه میخوان پس سختی هست قبلش قبول کردن

حالا ی بچه قدردون پیدا شد شما نزن تو پرش😂😂😂

برو دستای مادرتو ببوس اسی بخدا خیلی لذت بخشه من ی وقتا حواسش نیست پاشو می‌بوسم ❤️🌱

حسبی الله

من که مامانم کلامیخواست من پسر باشم😂

العانم خیلی به روم میاره.. و خیلی حرفا بهم زده که کاش نبودیو فلان

در کل هرکسی که دوره زایمان قربون بچه‌اش میره دلیل نمیشه همیشه مادر خوبی باشن