2777
2789

بدون حساب اجاره خونه و خورد و خوراک و خرجه ماشین نفری چه قدر در ماه خرجتونه؟ 

تعداد رای : 27
نظرسنجی
زیر سه تومن
15
55%
بین سه تا شش تومن
3
11%
شش الی ده تومن
4
14%
بالای ده تومن
5
18%

تو این تاپیک کافیه ی کامنت بذاری ب مزاج ی عده خوش نیاد  بعدش باید تا ی هفته جواب پس بدی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که برای خودم به جز خورد چیزی نگرفتم هیچی الان اینستا رو می دیدم طرف می گفت ماهی ۵۰میایون خرجم  یه جوری شدم با خودم گفتم من کجای کارم نه این دنیا نفعی بردم مطمئن اون دنیا هم اینطوری رنج می کشم

این چه حرفیه قصدمون فقط آگاهی از اوضاع خرج و مخارج نسبیه عموم مردمه

درسته ولی جو سایت کشش بعضی ارقامو نداره

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
من که برای خودم به جز خورد چیزی نگرفتم هیچی الان اینستا رو می دیدم طرف می گفت ماهی ۵۰میایون خرجم یه ...

ماهی پنجاه تومن خرج خودش تنهاس😐😐😐چخبره

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

خودم لباس و کفش و لوازم آرایش شاید ۶_۷ تومن بشه

ولی برای پسرم بالای ۸ تومن هرماه خرج میکنم. یعنی فقط اسباب بازی و لگو و ربات و لوازم تحریر... فقط میگه بریم توی توی بخریم. بقیه جاها راضی نمیشه بخره

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید