2777
2789
عنوان

خیلی زشتم 🙂🤌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 78 پست
خوشبحالت من انقدر خشگلم هر جا میرم همه آمارمو میگیرن ، تو مترو ، تو اتوبوس همه چشم ها خیره به منه ، ...

میگم اسی من دو تا ماشین دارم تا حالا تو عمرم اتوبوس نرفتم😂یکم از فضای اتوبوس برامون بگو

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه بپرسم دماغتو چرا عمل نمیکنی؟خودت شغل داری؟

من هنوز دانشگاه میرم 

من رفتم یه بیمارستان بعنوان پرستار کار کردن حقوقش کم بود در حد دو تومن تایم کاری ۱۱ ساعت بود 

باید درسمو میخوندم وقت نداشتم دیگه سرکار نمیرم

بابام لج کرده میگه دیکه اجازه سرکار رفتن نداری

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

اونا بی شعورن که همچین حرفی بهت میزنن

مگه دانشجو نیستی بذا چند سال دیگه پول جمع میکنی عمل میکنی یا طلا نداری بفروشی؟

ببین چهره ات بستگی داره به نظر من اونقدرا هم زشت نیستی فقط چون اطرافیانت‌ هی بهت گفتن اینطور احساس میکنی وگرنه اگر آدم شیک و تمیز باشه زیبا هم به نظر میرسه کافیه یه خط چشم بکشی و رژ بزنی تا آراسته باشی

میدونم فک میکنی زشتی منم بعضی وقتا همین حسو میکنم ولی خب چیکار کنم همینم که هستم پذیرفتمش‌ تو هم بپذیر و سعی کن خودتو دوست داشته باشی

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕

واقعیت اینه ک بنده هم ی روزی دوس داشتم قدم ۱۷۰ اینا باشه ولی ۱۵۵ هستم 

ی روز ب زندایی مامانم ک قدش ۱۸۵ بود گفتم چقدر خوبه انقدر بلندین کاش منم مث شما بودم

برگشت بهم گفت من با این قد و زیبایی بخت سیاهی داشتم ی ازدواج ناموفق و ی ی بچه حالا هم زندایی مامانت شدم 

دایی مامانمم ۷۰ سالش بود زنه ۴۰ سال هم نداشت

گفت بختت بلند باشه زندایی جان بخت و اقبالت 

قد رو میخوای چیکار 

هـ

میگم اسی من دو تا ماشین دارم تا حالا تو عمرم اتوبوس نرفتم😂یکم از فضای اتوبوس برامون بگو

من برای شما واقعا احترام قائلم تو یه تاپیکی قبلا پست گذاشته بودم جوابی که دادید مشخص شد شما واقعا انسانیت دارید🙏❤️ 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
امیدوارم یبار که از درد هات گفتی یکی بیاد همینجوری بهت پز بدهمن با دل خون و گریه این تاپیکو زدم چیو ...

هیچی عزیزم خدای نکرده قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم ، میخواستم بگم درسته من خیلی خشگلم ، ولی خشگلی واقعا دردسر خودش رو داره ، تو همه جا تو مرکز توجهی ، اون آرامشی که شما دارید رو من هیچ وقت نمیتونم داشته باشم

اسی جان نمیدونم این حرفایی که میزنم درستع یا نه  .. ولی الان برای خودت پرستاری داری میشی و تو کادر درمان میری و یه خانم مستقل میشی 

حرف اون خانم که گفتش من زیبام و همه بهم گیر میدن داشتم تو رو تو ذهنم با اون مقایسه میکردم یه ذره شعور تو اون خانم ندیدم مطمینم هستم حز زیبایی که میگه چیزی نداره ولی تو برای خودت درس خوندی زحمت کشیذی♥️بالاخره که درست تموم میشه و میری سرکار و کلی پول جمع میکنی و به خودت میرسی و تغییراتی ایجاد میکنی هم میشی کسی که خودت دوست داری هم یه خانم مستقل هستی♥️♥️♥️♥️

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

من برای شما واقعا احترام قائلم تو یه تاپیکی قبلا پست گذاشته بودم جوابی که دادید مشخص شد شما واقعا ان ...

ببهشید عزیزم پیامتو دیر دیدم خیلی از حرف همچین خانمی ناراحت بودم و واقعا خیلی فکر کردم چی جواب بدم دیدم گاهی با ادما مثل خودشون بودن بهترینه ..

اسی جان نمیدونم این حرفایی که میزنم درستع یا نه .. ولی الان برای خودت پرستاری داری میشی و تو کادر د ...

حال دلت همیشه خوب باشه 

خدا همینجوری که حالمو خوب کردی حالتو خوب کنه❤🙂🙃

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱