2777
2789
عنوان

خیلی زشتم 🙂🤌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 78 پست
خوب ببینن مگه چیه

گاهی اوقات دردل میکنم اینجا دلم نمیخواد کاربریم شناسایی بشه 

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروس خالم 

سبزه سیره

بینی استخونی عقابی

لبای خیلی باریک

موهای صورتشم نمیزنه ابروهاش همیشه پره

ولی انقد مهر داره انقد دلنشینه دوست داری بشینی ساعتها باهاش حرف بزنی

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

هی میگن این دماغ بزرگ اومد دماغشو تروخدا نخند میترسیم ازت 😭💔

برا منم همینه مسخره میکنن من صورتم به خاطر کبدم همش جوش میزنه اینام هر چرتی میخوان به آدم میگن ادمو ناراحت میکنن نمیدونم چجوری انقدر میتونن عوضی باشن من اگه یکی عیبی هم داشته باشه هیچ وقت به روش نمیارم ناراحت شه ولی یه سریا معلوم نیست چه نون حرومی خوردن انقدر بیشعورن 

خوشبحالت من انقدر خشگلم هر جا میرم همه آمارمو میگیرن ، تو مترو ، تو اتوبوس همه چشم ها خیره به منه ، ...

امیدوارم یبار که از درد هات گفتی یکی بیاد همینجوری بهت پز بده

من با دل خون و گریه  این تاپیکو زدم چیو میخوای ثابت کنی به من خانوم زیبا ؟

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

عروس خالم سبزه سیرهبینی استخونی عقابیلبای خیلی باریکموهای صورتشم نمیزنه ابروهاش همیشه پرهولی انقد مه ...

آره آدم جذب زیبایی درونی اینا میشه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

خوشبحالت من انقدر خشگلم هر جا میرم همه آمارمو میگیرن ، تو مترو ، تو اتوبوس همه چشم ها خیره به منه ، ...

واقعا متاسفم واست که پز خوشگلیتو واسه کسی که اعتماد به نفس نداره میدی...

اومدم وظیفه ایرانیتم رو بجا بیارم و بگم من از تو بدبخت‌ترمهم چاقم. هم زشتم. هم عینکیم. هم شکست‌خورده ...

عنتر

امثال دانشگاهی؟

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

آخی ولی پول نداری گناه داری من بابام هفته ای ۱۰تومن پول تو جیبی بهم میده

دیدی چه حس بدی بود؟؟هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰

عیب نداره عشقم پول مهمه نه خوشگلی 😂

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️