2777
2789
عنوان

خیلی زشتم 🙂🤌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 78 پست
ببهشید عزیزم پیامتو دیر دیدم خیلی از حرف همچین خانمی ناراحت بودم و واقعا خیلی فکر کردم چی جواب بدم د ...

منم اون خانم دل اسی رو شکوند ولی من دوست نداشتم دل هیشکی بشکنه سعی کردم جوری جوابش بدم که دل کسی نشکنه،ولی در کل اون خانم خیلی حرفش نا به جا بود و بنظرم خیلی وقتا حرف نزدن بهتر دل شکوندنه...

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
منم اون خانم دل اسی رو شکوند ولی من دوست نداشتم دل هیشکی بشکنه سعی کردم جوری جوابش بدم که دل کسی نشک ...

حرفت متینه ولی به این فک کن اگر یک بار با خودشون مثل خودشوت باشی شاید این چرخه قطع شه چون ممکنه همینطوری به کارش ادامه بده این خانم نه تنها دل اسی بلکه چندین نفرو 

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفت متینه ولی به این فک کن اگر یک بار با خودشون مثل خودشوت باشی شاید این چرخه قطع شه چون ممکنه همین ...

کاش اون خانم دیگ دل کسی رو نشکونه سر خودش هم پیش میاد یا از کجا معلوم اگه واقعا زیبا هست و حرفاش تخیلی نیس از کجا معلوم تا اخر زیبا بمونه اخه این دنیا هیچیش ثابت نیس نباید دل کسی رو شکوند ممکنه اشخاصی  که دل می شکونن تو شرایط بد یا بدتر از شرایطی که بقیه رو ناراحت کردن قرار بگیرن

در کل برا اون خانم درک کردن ادما رو آرزو میکنم

و برای بقیه ی اعضای این تاپیک دل خوش و هر آنچه دوست دارن آرزو میکنم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
چه بی فرهنگ و بی خانواده هستن

خدا ذلیلشون کنه 

چجوری دلشون میاد دل بنده خدا رو بشکنن😕😢 

میشه برای اینکه بتونم فراموشش کنم دعا کنی قشنگم؟؟ 🧡🌸 اونقدری دوسش دارم که کلمه عاشق ترین دختر جهانم برای من کمه😭😭😭😭 خدایا این دیگه چه امتحانی بود آخه چطور دووم بیارم!؟🥀🖤