2777
2789
عنوان

هشت بار زنگ زدم جواب نمیده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 25 پست
بله بهونه میاره دیگه نه پیام بده نه تماس بگیر خودش اگه می خواست وقتی تماسات میدیدمی گف حتما کارواجب ...

آخه من خیلی زود باورم گفت گوشیم تو دفتر بود خودم سرکار بودم منه احمقم باور کردم😐🤦

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔

من یه بار به رلم گفته بودم یه چیزی نیاز دارم برا بخر بیار گف باشه یه ساعت دیگ اونجام گوشیتو سایلنت نکنی بخوابی 

من خوابیدم گوشیمم سایلنت بود یادم رفته بود صداشو بلند کنم

بنده خدا ۲ ساعت دم در بود آخر دوباره برگشته بود 😂

هنوزم ناراحته 😐😂

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااااا خب چرا آنقدر زنگ زدی؟؟؟ کارتو پیام میدادی یا بهش پیام میدادی وار واجب دارم حتما باهام تماس ب ...

خوب کارم واجب بود پیامم دادم سین نزد

من یه بار به رلم گفته بودم یه چیزی نیاز دارم برا بخر بیار گف باشه یه ساعت دیگ اونجام گوشیتو سایلنت ن ...

😂😂😂😂

آخه من خیلی زود باورم گفت گوشیم تو دفتر بود خودم سرکار بودم منه احمقم باور کردم😐🤦

نمی دونم اگه شناختتون درموردش اینقدهست که حرفاش راست خب ممکن درست گفته باشه،اما من میگم خودش بعد دیدن تماسا باید تماس می گرفت 

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن