2777
2789

امسال یازدهمم ، میخوام از همین امسال برا کنکور بخونم چون میدونم اگه بزارمشون سال دیگه ، درسا خیلی زیاد میشن اونوقت دیگه هیچی نمیخونم 

ولی اصلا نمیدونم چجوری هم درسای مدرسه رو بخونم هم مطالعه جدا واسه کنکور داشته باشم 

اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم و چجوری بخونم 

حالا که بلد نیستی برنامه ریزی کنی یه مشاور بگیر
ترجیحا همجنس خودت
الان یسری میگن چ فرقی داره
بخدا سالای کنکور انقد فشار روحی زیاده که اگه مشاورتم هم جنس نباشه چ بخوای چ نخوای وابستش میشی
و اینکه از مجازی هم دوری کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدرسه رو ول کن کلا وقتتو بذار نهایی و کنکور معلمو ول کن کلا به درسش گوش کن ولی امتحاناتو ول کن چون ا ...

من فنی حرفه ایم نهایی نداریم 

ولی درسامون پودمانیه یعنی فصل فصل امتحان میگیرن همونم میره تو کارنامه، بیوفتم باید برم شهریور امتحان بدم نمیشه کلا مدرسه رو ول کنم 

مشاور بگیر کمکت کنه.

بخوای اینجوری خودت دنبال راه خل باشی و فلان وقتت تلف میشه و در آخر سرخورده میشی به کنکورتم نخواهی رسید.

اگر واقعا هدفت از زندگی درسه یا الان میخونی یا میمونی پشت کنکور و افسرده میشی.

من امسال کنکوری ام ولی تجربه دارم 

از دوران مدرسه نمیتونی کنکوری بخونی همین ک درسای مدرسه رو بخونی خوبه خودش فقط از الان خوب بخون تا نهایی رو خراب نکنی چون بعدا بخای با دوازدهم ترمیم کنی حیلی سخت میشه از الان فقط برای نهایی تمرکز کن و خیلی جدی بگیرشون 

از تابستون یازدهم دهم و یازدهم رو شروع کن به خوندن و تست زدن 

اگه به زور هم شده تو تابستون حتمااااا یه پایه رو بخون بمونه خودت عذاب میکشی 

الان مهم تر از کنکور نهایی یازدهمته که ۲۰ درصد تاثیر داره

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

حالا که بلد نیستی برنامه ریزی کنی یه مشاور بگیرترجیحا همجنس خودتالان یسری میگن چ فرقی دارهبخدا سالای ...

اخه مشکل اینه که من رشتم فنیه، واسه رشته های فنیم اصلا مشاور نیست 

اگه باشه هم بدرد نمیخوره نمیدونم چیکار کنم 

عزیز دلم خیلی خوبه الان تو فکری و مطمئن باش اگه از فرصتت خوب استفاده کنی هم سال کنکور برات اسونتره و هم اینکه شانس موفقیتت بیشتره

میری مدرسه بعد مدرسه باید چند ساعتی به تست اختصاص بدی و هم اینکه تشریحی بخونی

اگه احساس میکنی نمیتونی خوب برنامه ریزی کنی از مشاور کمک بگیر

درسای امسالتو از همین الان سفت و سخت بخون طوری که معدلت بیست بشه نزار واسه شب امتحان

برای کنکورم بشین درساتو بر حسب زمان و نیازت پخش کن و تست بزن

این کلیات بود اگه وارد جزئیات بشی میتونم بیشتر کمکت کنم

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری
اخه مشکل اینه که من رشتم فنیه، واسه رشته های فنیم اصلا مشاور نیست اگه باشه هم بدرد نمیخوره نمیدونم چ ...

چرا خواهر من فنی بود سال گذشته برای کنکور هنر مشاورگرفت خیلی هم بنده خدا پیگیر و خوب بود 

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

چرا خواهر من فنی بود سال گذشته برای کنکور هنر مشاورگرفت خیلی هم بنده خدا پیگیر و خوب بود

کنکور هنر فرق میکنه با کنکور فنی 

واسه رشته خودم که هیچی پیدا نکردم 

کنکور هنر فرق میکنه با کنکور فنی واسه رشته خودم که هیچی پیدا نکردم

خواهرم کنکور فنی هم داد 

این خانم مشاور تحصیلی برای کنکور زبان، هنر، فنی و... بود ولی رشته نظری کار نمیکرد

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

میشه معرفیش کنی

سلام ببخشید دیر جواب دادم ایدیشو از خواهرم باید میگرفتم

شماره اشو نمیتونم بدم ولی این آیدی روبیکاشه اینجا بهش پی ام بده@M_Jalaliyan_A