cihye مدیر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 عنوان عمل بینی😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 59 پست سلام بچه ها من یه ماهه بینیمو عمل کردم نوک بینیم از جلو انقد گرده بزرگه نمیدونم اینهمه یعنی ورمه؟ اگ ورم نباشه چی😭 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1403/07/14 | 15:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 عکست خیلی نزدیک ولی خوبه بنظرم .نگران نباش.ورم داره کاش خوب بشه ده سال این عمل از عمر من کم کرد لااقل نتیجه بده💔 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 بله میرهنگران نباش ممنونم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 من عکس ندیدم ولی نوک بینی آخرین جایی که ورمش میره جدی یعنی چقد طول میکشه؟سفته اخه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
khatoon80 عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4390 کاش خوب بشه ده سال این عمل از عمر من کم کرد لااقل نتیجه بده💔 نگران نباش.من خودم عمل نکردم ولی میدونم سخته برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
پرپری۸۰ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 9242 میترسم جلوی بینیم اینجوری کوفته بمونه😑دماغ قبلیمم اینجوری بود تقریبا نگران نباش مراقبت کن و چسبتو خوب بزن و نمک کم بخور
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 نگران نباش.من خودم عمل نکردم ولی میدونم سخته همه میگن درد نداره من ۶ روز اول درد کشیدم هیچ مسکنی اثر نمیکرد😓 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
آبجیجون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 22766 جدی یعنی چقد طول میکشه؟سفته اخه اره میره حداقل شش ماه تازه ساید یه سال باید صبر کنی دستکاریش نکن فشارش نده این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 نگران نباش مراقبت کن و چسبتو خوب بزن و نمک کم بخور چسبمو کلینیک میزنم دماغمو سپردم به اونجا😂ولی خیلی محکم فشار میده بینیمو نمیدونم والا چی به سر بینیم میاد اخر اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
khatoon80 عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4390 همه میگن درد نداره من ۶ روز اول درد کشیدم هیچ مسکنی اثر نمیکرد😓 الان پسرخالم عمل کرده اصلا اذیت نشد ، دارم وسوسه میشم عمل کنم ولی بینیم هیچ ایرادی ندارع میترسم بد شه برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 اره میره حداقل شش ماه تازه ساید یه سال باید صبر کنی دستکاریش نکن فشارش نده اخه ماساژ دادنی باید دست بزنم بهش نمیشه ک اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 الان پسرخالم عمل کرده اصلا اذیت نشد ، دارم وسوسه میشم عمل کنم ولی بینیم هیچ ایرادی ندارع میترسم بد ش ... من دواغم شکسته بود چندین سال منتظر موندم تا عمل کنم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
khatoon80 عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4390 من دواغم شکسته بود چندین سال منتظر موندم تا عمل کنم قشنگ میشه انقدر تو فکرش نرو برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 قشنگ میشه انقدر تو فکرش نرو هرکار میکنم نمیشه عین خوره تو مغزمه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
khatoon80 عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4390 هرکار میکنم نمیشه عین خوره تو مغزمه چند سالته برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 چند سالته ۱۹ اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸