2777
2789
عنوان

عمل بینی😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 59 پست
۱۹

حساس نشو ، سنت کمه برا همین حساس میشی

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

حساس نشو ، سنت کمه برا همین حساس میشی

🥲

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عوووو عزیزم من تا چهار پنج ماه خودمو نگا نمیکردم بینیم دو برابر شده بود الان که دو سال گذشته عاشق بینیمم همش تو آینه خودمو نگا میکنم قشنگگگگ رفته رفته جا افتاده شده🥹😂❤️

سلام عزیزم مبارکت باشه انشاءالله همیشه حالت عالی باشه کجا عمل کردی پیش کدوم دکتر چقد شد هزینه ش قبلش ...

ممنونم عزیز دلم 

پیش دکتر بیگدلی عمل کردم 

۵۸

سی تی اسکن و آزمایش خون و ۷ قطعه عکس فتو گرافی 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
عوووو عزیزم من تا چهار پنج ماه خودمو نگا نمیکردم بینیم دو برابر شده بود الان که دو سال گذشته عاشق بی ...

جدی؟🥲مبارکت باشه 

کاش منم اونی که بخوام بشه 

به دکتر هیچی نشون ندادم ولی شانسی همون مدل عمل کرده 

کاش ورم نوک بینیم کم شه انقد کوفته دیده نشه اخه میترسم چون دست میزنم انگار غضروفه

مبارکت باشهطبیعیه حتی ۳تا ۶ماه میگن ورم ممکن داشته باشهولی بازم برو دکتر معاینه کنه

مرسی گلم 

اره نوبت گرفتم میرم 

سلام

اسم کاربریت به تورکی معنی بدی میده

بای

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

منم اتفاقا پیش بیگدلی عمل کردم😂😂😂چه تصادفی

عه😁

راضی ای؟ توروخدا دلگرمی بده بهم 

سلاماسم کاربریت به تورکی معنی بدی میدهبای

میدونم 

امضامو بخون 

یه کاربر دیگه م اینو بهم کف 

نمیدونسم 

ولی خب نمیتونم عوضش کنم 

میزاری دوباره استارتر ؟مال منم بینیم موقعی که تامپون داخلش بود خیلی ورم داشت

باش هسی الان بزارم؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز