cihye مدیر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 عنوان عمل بینی😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 59 پست سلام بچه ها من یه ماهه بینیمو عمل کردم نوک بینیم از جلو انقد گرده بزرگه نمیدونم اینهمه یعنی ورمه؟ اگ ورم نباشه چی😭 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1403/07/14 | 15:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khatoon80 عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4433 ۱۹ حساس نشو ، سنت کمه برا همین حساس میشی برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 حساس نشو ، سنت کمه برا همین حساس میشی 🥲 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
دخترmشیطون عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 984 سلام عزیزم مبارکت باشه انشاءالله همیشه حالت عالی باشه کجا عمل کردی پیش کدوم دکتر چقد شد هزینه ش قبلش چ ازمایشاتی باید بدیم منم میخام عمل کنم
fatiyamh عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 898 عوووو عزیزم من تا چهار پنج ماه خودمو نگا نمیکردم بینیم دو برابر شده بود الان که دو سال گذشته عاشق بینیمم همش تو آینه خودمو نگا میکنم قشنگگگگ رفته رفته جا افتاده شده🥹😂❤️
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 سلام عزیزم مبارکت باشه انشاءالله همیشه حالت عالی باشه کجا عمل کردی پیش کدوم دکتر چقد شد هزینه ش قبلش ... ممنونم عزیز دلم پیش دکتر بیگدلی عمل کردم ۵۸سی تی اسکن و آزمایش خون و ۷ قطعه عکس فتو گرافی اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
رها1991 عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 8 مبارکت باشهطبیعیه حتی ۳تا ۶ماه میگن ورم ممکن داشته باشهولی بازم برو دکتر معاینه کنه
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 عوووو عزیزم من تا چهار پنج ماه خودمو نگا نمیکردم بینیم دو برابر شده بود الان که دو سال گذشته عاشق بی ... جدی؟🥲مبارکت باشه کاش منم اونی که بخوام بشه به دکتر هیچی نشون ندادم ولی شانسی همون مدل عمل کرده کاش ورم نوک بینیم کم شه انقد کوفته دیده نشه اخه میترسم چون دست میزنم انگار غضروفه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 مبارکت باشهطبیعیه حتی ۳تا ۶ماه میگن ورم ممکن داشته باشهولی بازم برو دکتر معاینه کنه مرسی گلم اره نوبت گرفتم میرم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
ezabella عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 2534 میزاری دوباره استارتر ؟مال منم بینیم موقعی که تامپون داخلش بود خیلی ورم داشت
fatiyamh عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 898 جدی؟🥲مبارکت باشه کاش منم اونی که بخوام بشه به دکتر هیچی نشون ندادم ولی شانسی همون مدل عمل کرده کاش ... منم اتفاقا پیش بیگدلی عمل کردم😂😂😂چه تصادفی
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 منم اتفاقا پیش بیگدلی عمل کردم😂😂😂چه تصادفی عه😁راضی ای؟ توروخدا دلگرمی بده بهم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 سلاماسم کاربریت به تورکی معنی بدی میدهبای میدونم امضامو بخون یه کاربر دیگه م اینو بهم کف نمیدونسم ولی خب نمیتونم عوضش کنم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 میزاری دوباره استارتر ؟مال منم بینیم موقعی که تامپون داخلش بود خیلی ورم داشت باش هسی الان بزارم؟ اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸