cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5450 عنوان عمل بینی😭😭 735 بازدید | 59 پست سلام بچه ها من یه ماهه بینیمو عمل کردم نوک بینیم از جلو انقد گرده بزرگه نمیدونم اینهمه یعنی ورمه؟ اگ ورم نباشه چی😭 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1403/07/14 | 15:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khatoon80 عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4394 عکس بزار برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5450 عکس بزار گذاشتم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5450 بچه ها کسی نی؟🥲 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
khatoon80 عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4394 شاید چون تازه عمل کردی ورم داره هنوز .ب دکترت گفتی؟! برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4394 نیمرخ چجوریه؟ برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5450 شاید چون تازه عمل کردی ورم داره هنوز .ب دکترت گفتی؟! عکسشو فرستادم چیزی نگفته فردا نوبت دارم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
پرپری۸۰ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 9100 با اینکه عکست از خیلی نزدیکه ولی بنظرم برا ماه اول عمل خوبه
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5450 نیمرخ چجوریه؟ نیم رخ خوبه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
khatoon80 عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4394 عکسشو فرستادم چیزی نگفته فردا نوبت دارم عکست خیلی نزدیک ولی خوبه بنظرم .نگران نباش.ورم داره برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5450 دو طرف تیغه بینیت ورم داره۶ماه دیگه همه چی درست میشه میره یعنی؟ سفته اخه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5450 با اینکه عکست از خیلی نزدیکه ولی بنظرم برا ماه اول عمل خوبه میترسم جلوی بینیم اینجوری کوفته بمونه😑دماغ قبلیمم اینجوری بود تقریبا اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
آبجیجون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 22566 من عکس ندیدم ولی نوک بینی آخرین جایی که ورمش میره این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت