2777
2789
عنوان

به این توله سگها چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4654 بازدید | 240 پست
اگر شما هم حادثه های تلخی که دیگران تجربه کردن رو خدایی نکرده تجربه کنید اگه همین سگای ولگرد دَله ی ...

پاشون باز نشده به فضای شهری از اول بودن فضای شهری روز به روز  محیط زندگی اونا محدودتر کرده بعضی آدما خیلی متکبر و خودخواه و ترسناک هستن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کلا با سگ مشکل داری،برای اکوسیستم حتی نابود شدن یه پشه ام اسیب زاعه اونوقت شما میگی باید سگارو ک ...

سگایی که عقیم میکنن بهشو پلاک میزنن.ولی این کافی نیست چون هر روز سگای قریبه ی بیشتری میان و چرخه ی تولید ادامه داره

من از سگ بدم نمیاد.قبلنم گفتم که همه فامیلام سگ دارن.اما سگای مفید.نه ولگرد گدا که از دست هر کسی غذا بگیرن.مثل موش

پاشون باز نشده به فضای شهری از اول بودن فضای شهری روز به روز محیط زندگی اونا محدودتر کرده بعضی آدما ...

فضای شهری بزرگتر شده اما هنوزم اینهمه دشت و کوه و بیابون و بین شهرا نمیبینید واقعا؟؟؟؟چرا باید همه جارو ول کنن نزدیک انسانها بیان چون بی دردسر صاحب غذای چرب و نرم میشن 

چرا گرگ و شغال و روباه محدود نشده محیط زندگیشون؟؟؟شاید سالی یه روباه تو یه پارک جنگلی ببینی نهایتا

چون آدما به اونا بها نمیدن چون یا از گرگ ترسیدن یا از شغال و روباه خوشش نمیومده اندازه سگ

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

سگ زیبام ازاین نژادها جفتگیری کردن ازاول نبودن توازمایشگاه ساخته شدنسگ وگربه نباشن موش کی بخوره

به نظرت چرا موشو گربه زیاد شدن؟

از زمانی که شما به سگ غذا میدین گربه زیاد شده و به گربه غذا میدین موش زیاد شده.الان گربه ها اصن موش نمیگیرن.وااالللااا

گربه هام قابلیت گازگرفتن دارن موش وپرنده شکارمیکنن

انسانم قابلیت گاز گرفتن داره پس وحشیه چه منطق و استدلالیه آخه 

گربه ادمو گاز میگیره برا ادم خطر سازه؟؟؟؟اما سگ اساسا در رده بندی حیوانات وحشیه که آدما تربیت و یا دستیشون میکنن 

فضای شهری بزرگتر شده اما هنوزم اینهمه دشت و کوه و بیابون و بین شهرا نمیبینید واقعا؟؟؟؟چرا باید همه ج ...

الان شما گرگ‌ رو با سگی که رو چمن حیاط بیمارستان  با چهار تا توله هاش نشسته یکی کردی؟!

فضای شهری بزرگتر شده اما هنوزم اینهمه دشت و کوه و بیابون و بین شهرا نمیبینید واقعا؟؟؟؟چرا باید همه ج ...

قبلاکه غذا دادن توسط انسان نبوده که گربه ام وپرنده یاکریم و سگ ازاول تو جمعیت انسان متولدشدن گرگ روباه روستانشینها زیادمیبینن که میان مرغهاشون ازطویله میخورن

الان شما گرگ‌ رو با سگی که رو چمن حیاط بیمارستان با چهار تا توله هاش نشسته یکی کردی؟!

شما خودتونو زدید به خواب نمیخواید بیدار شید 

هیچ جواب منطقی ندارید دنبال زیر بغل مار میگردین

همینایی که اینجا واسه سگا یقه پاره میکنن برن اونور آب بگن قانونه که سگارو دار بزنید با عشق به قانون اونجا پایبند هستن و لالن لااال

خوش گذشت ✌️👋

قبلاکه غذا دادن توسط انسان نبوده که گربه ام وپرنده یاکریم و سگ ازاول تو جمعیت انسان متولدشدن گرگ روب ...

خب این که مشخصه روستا بخشی از فضای طبیعت محسوب میشه فضای شهری نیست🤦‍♀️ اون حیوونام میان شکار و در میرن کسی براشون غذا نمیذاره اونام بیان لش کنن جلو خونه مردم

انسانم قابلیت گاز گرفتن داره پس وحشیه چه منطق و استدلالیه آخه گربه ادمو گاز میگیره برا ادم خطر سازه؟ ...

گربه ام تو رده گاز گرفتن انسان هست گربه ام هاری میگیره حمله میکنه به انسان انسانم میدونستی هارمیشه گازبگیره میمیری

خب این که مشخصه روستا بخشی از فضای طبیعت محسوب میشه فضای شهری نیست🤦‍♀️ اون حیوونام میان شکار و در م ...

وا روستای بدبخت گرگ و روباه میتونن خرگوش وموش صحرایی شکارکن مرغ میخوره چون راحت انسان بخاطراینکه حیووانات طبق غریزه اش اذیت نمیکنه 

شما خودتونو زدید به خواب نمیخواید بیدار شید هیچ جواب منطقی ندارید دنبال زیر بغل مار میگردینهمینایی ک ...

ما چون  از روی قلبمون به حیوان زبان بسته محبت می کنیم برامون فرقی نداره کجای دنیا باشیم .  اونی که اینور یه رنگه ، می‌ره اون ور آب به یه رنگ دیگه درمیاد اتفاقا اربابان شما و بچه هاشون هستن.مزخرف گو.