2777
2789
عنوان

به این توله سگها چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4651 بازدید | 240 پست
نه ولی ما آدم ها قرار نیست گله ای به ی موجود دیگه حمله کنیم البته اگر خوی حیوانی نداشته باشیم

هممون  خوی حیوانی نداریم؟ حیوانات هم مثل انسان ها 

من خودم یه پیت بول دارم قلبش از تموم آدم هایی که میشناسم مهربون تره

بازم میگم هرکس عقیده ای داره من با نظر شما مخالفم

میدونی دلیلش چی چون حیوانات برای بقابایدبجنگن نرهای قوی باید زندگی کنن درحد رسیدگی کم خوب نه همیشه ک ...

نظریه شما درسته اما چون تازه زایمان کرده اشکالی نداره کمک بهشون 

بازم میگم عقیده شما درست اما من موافق نیستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای مهربونی کردن کارهای خیلی زیادی هست

هرکس یه عقیده ای داره 

اما از لحاظ روانشناسی هم برخورد و تناس با حیوانات نیزان زیاد استرس و اضطراب رو کم میکنه 

کاری که با روحت میکنن هیچ انسانی نمیتونه بکنه !!!! وفاداری و احساس مسئولیت و عاطفه اشون رو خیلی از ماها نداریم 

تا حالا برات پیش اومده به یکی کمک کنی دفعه بعد وظیفت بدونه ؟؟؟ برای من خیلی پیش اومده اما حداقل این موجودات قدرنشناس نیستن 

ولشون کن دقیقا ، الان فهمیدم چرا جامعه رو ول کردن...نگو خواستن قوی ها طبق قانون ضعیف ها رو له کنند.. ...

لطفا قبل از اینکه چیزی بگی اول تو دهنت مزه کن بعد بگو.ایران و ایرانی محو نمیشه 

اونم بخاطر ۴ تا سگ

ببین آدمی که با حیوونا رفتارش بده من هیچ وقت نمی‌تونم باور کنم این آدم بچه‌های خودشو دوست داشته باشه ...

با این حرفت حالمو خراب کردی شاید تو بچه هاتو بخوری ولی ما جونمونم میدی براشون  

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪
ببین آدمی که با حیوونا رفتارش بده من هیچ وقت نمی‌تونم باور کنم این آدم بچه‌های خودشو دوست داشته باشه ...

کسی ک سگو گربه رو جای بچش میدونه نباید بیشتر از این انتظار داشت 

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪
با این حرفت حالمو خراب کردی شاید تو بچه هاتو بخوری ولی ما جونمونم میدی براشون

اگر نسبت به یه موجودی که خدا آفریده انقدر بد رفتار باشی که اگر یک نفر بهش غذا بده تو ناراحت بشی و دلت بگیره و بگی چرا بهش غذا میده پس مطمئن باش می‌تونی هر کاری رو انجام بدی فقط شرایطش برات پیش نیومده اگر شرایطش پیش بیاد خودتم متعجب میشی

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

کسی ک سگو گربه رو جای بچش میدونه نباید بیشتر از این انتظار داشت

من نه بچه دارم نه حیوون خونگی دارم چون انقدر سرم شلوغه و وقت ندارم که یه وقتایی یادم میره باید چه تایمی غذا بخورم حالا بخوام مسئولیت یک حیوون دیگه‌ای رو هم قبول بکنم ولی در حد توانم وقتی تو کوچه و خیابون می‌بینم حیوون گرسنه است بی‌تفاوت از کنارش رد نمی‌شم یه چیزی توی وجودم هست به اسم مهربونی که تو ذات خیلی از آدما نیستش کامنت بعدیتو دیگه جواب نمیدم چون ارزشی نداری که بخوام باهات صحبت بکنم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

من نه بچه دارم نه حیوون خونگی دارم چون انقدر سرم شلوغه و وقت ندارم که یه وقتایی یادم میره باید چه تا ...

من الان با ۴ تا از این آدما همکار هستم.

آدم نیستن ،حیوووون 

البته بلا نسبت حیوون 

صبح این بچه ها رو دیدم ،دلم باز شد❤️

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

من اگه ببینم موش هم ، گرسنه هست ،بش غذا میدم.

من اگه از سوسک و عنکبوت چندشم نشه ،دلم میخواد بگیرم تو دستم و رها کنم بیرون...همون طور که بارها و بارها اینکار کردم...دلم نمیخواد مگس هم بکشم...اکثرا کیثفتم دنبالش که بره بیرون...

واقعا ،دلمون بارون میخواد؟

امام زمان میخواد؟

آرامش میخواد؟

💩💩💩💩💩

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

هممون خوی حیوانی نداریم؟ حیوانات هم مثل انسان ها من خودم یه پیت بول دارم قلبش از تموم آدم هایی که م ...

امیدوارم یا نیاری بیرون یا با قلاده بیاری

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

اول اینکه مرسی که آنقدر قلب  قشنگ و مهربونی داری. چون کوچیکن اگه اسکلت یا گردن مرغ گرفتی بپز بده . میتونی با یه کم هویج حجمش رو زیاد کنی سیر شن....راستش می‌دونم خیلیا میان میگن اکوسیستم بهم خورد و اینا . ولی راستش صادقانه بخوام بگم بیشتر از نصف این افراد فقط دردشون محیط زیست نیست. اکوسیستم نیست. کیلو کیلو دستمال کاغذی مصرف می‌کنه واسه هر بسته اونا کلی درخت قطع میشه.  ۲۴ ساعتها تو آرایشگاه سشوار بدسته ولی نمیدونه که یکی از بزرگترین آسیب رو به لایه اوزون ، CO2 سشواره. میگه به فکر طبیعته اما مدام اشغال میریزه تو طبیعت. به عنوان کسی که ده ساله توی شهر های مختلف جاهایی مثل جاده با حیوانات و از جمله سگ ها برخورد داشتم میتونم بگم کوچکترین آسیبی به من زده نشده . اما امان از آسیب هایی که مردم سرشون آوردن . هر روزی که از جاده رد میشم سه چهار تا سگ میبینم که وسط جاده له شده. بعد یه کنار نزده که حداقل جنازشو برداره که رو زمین به نشه . اون روز ویدیو بود تو انزلی مردم روشون اسید ریختن...