2777
2789
عنوان

به این توله سگها چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4654 بازدید | 240 پست
این سگا حکم موشو دارن و برای ما خطر آفرینن.اگه غذا ندین بهتره.به طبیعت بر میگردن

سگ خطری نداره مگر اینکه ازاری بهش برسونی طبیعتا دفاع می‌کنه از خودش، چرخه طبیعتم ما انسانها به نابودی کشوندیم از طبیعت چی مونده که اینا بخان برگردن به چرخش

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
سگ نگهبان اهلی نمیشه بچه توبرو پیشش بایدجربده فقط باید صاحبش بشناسهاین حیووانات توجنگل متولدنشدن چون ...

خواهر گلم.گدا از اول گدا نبود.وقتی پول مفت بهش دادن گدا شد و گدا هارو بیشتر کرد.وقتی کسی پول به گدا نده میره کار میکنه و پول در میاره.این سگا هم همینن جانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشاالله به طرز فکر هیتلری! آدما با فقط همون مصرف پلاستیکشون گند زدن به اکوسیستم و طبیعت حالا به چها ...

بری شمال پراشغال اماگیردادن به چهارتاسگ که بچه هاش شیرخوارهست کنارش راه میرن میگن دست جمعی باعث مرگ میشن

خواهر گلم.گدا از اول گدا نبود.وقتی پول مفت بهش دادن گدا شد و گدا هارو بیشتر کرد.وقتی کسی پول به گدا ...

اره غذا دادنم یه حدی داره نباید وابسته کنی حیووانات به خودش که ازگرسنگی بمیرن نرن دنبال غذا نگاه کنن به دست ادم 

به خاطر این قضاوت مدیون مایی که دلمون بذای بچه های تکه پاره شده میسوزه

کی با شما حرف زد ؟؟؟

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

سگ خطری نداره مگر اینکه ازاری بهش برسونی طبیعتا دفاع می‌کنه از خودش، چرخه طبیعتم ما انسانها به نابود ...

منم سگ دوس دارم ولی سگی که یا زیبا باشه یا کارا

تو حاضری به موشای تو خیابون غذا بدی؟که اگه بدی دور خونت جم میشن و خسرت میزنن.این سگا نه زیبایی دارن نه اصالت دارن و نه فایده.خودم دیدم با شغال جفتگیری میکردن.

سگای گشنه ولگرد اگه یجا جم بشن از گرگ خطرناک ترن.

من کل طایفم دام دارن و سگ دارن.اطلاعات غلط به مردم نره عزیزم

ماشاالله به طرز فکر هیتلری! آدما با فقط همون مصرف پلاستیکشون گند زدن به اکوسیستم و طبیعت حالا به چها ...

اگر شما هم حادثه های تلخی که دیگران تجربه کردن رو خدایی نکرده تجربه کنید اگه  همین سگای ولگرد دَله یه روز خودتونو یا بچه هاتونو بگیره بازم میگین اوخی نازی گل پیازی؟؟؟حساب سگ ولگرد که خوی وحشی و درنده داره از گربه و پرنده که اهلی هستن جداست

مثلا تو زمستون برا پرنده دونه بذاری یا بچه گربه هایی که مادرشون گمشون کرده پناه بدی شیر بدی تا از آب و گل دربیان خیلی هم خوبه و ثوابم داره

ما نه آزار و اذیت میکنیم حیوونارو نه به خونشون تشنه ایم فقط میگیم موجودات در طبیعت نیازی به انسان ندارن و اینکه پاشون باز شده به فضای شهری به خاطر همین اشتباهات انسان بوده 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

منم سگ دوس دارم ولی سگی که یا زیبا باشه یا کاراتو حاضری به موشای تو خیابون غذا بدی؟که اگه بدی دور خو ...

شما کلا با سگ مشکل داری،برای اکوسیستم حتی نابود شدن یه پشه ام اسیب زاعه اونوقت شما میگی باید سگارو کشت! چون شما از سگ بدت میاد پس این موجود پلید و خطرناک و کثیفه؟بع گوشای سگای خیابونی نگا کن همشون یه حلقه پلاستیکی چسبونده شده به گوشاشون اون نشوندهنده ی چک شدنشون از طرف شهرداریه برای بیماری ها پس قرار نیست اسیبی به ما بزنن

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
منم سگ دوس دارم ولی سگی که یا زیبا باشه یا کاراتو حاضری به موشای تو خیابون غذا بدی؟که اگه بدی دور خو ...

سگ زیبام ازاین نژادها جفتگیری کردن ازاول نبودن توازمایشگاه ساخته شدن

سگ وگربه نباشن موش کی بخوره