2777
2789
عنوان

به این توله سگها چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4654 بازدید | 240 پست
دقیقامیدونی اکثراقاتلان زنجیره ای اول حیووانات کشتن بلاسرشون اوردن خوششون اومد انسانم کشتن

طرف اینجا کامنت می‌ذاره بعد میری نگاه می‌کنی می‌بینی دختر داره پسر داره بچه داره یعنی آدم می‌مونه چه جور این آدم سیاه دل خودش بچه داره ولی راضی نیست به یه سگی که چند تا توله داره و شیر میده کمک بکنی به خدا یه وقتایی فکر می‌کنم پدر و مادرشون چه نونی گذاشتن تو دهن اینا که اینا اینجوری شدن به قرآن اگر قدرت دستشون بیفته از هزار تا هیتلر اینا بدترن از هزار تا هیتلر یعنی صدام باید پیش اینا بیاد سجده بکنه انقدر که ذات خرابی دارن

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

من چند سال بود می‌خواستم خونه بخرم اصلاً انگاری که طلسم شده بود نه خونه خودم که تو بهترین جای شهر بو ...

عزیزم چه خوب♥️حیوونا واقعا عشقن،خدام خیلی دوسشون داره واقعت منم میگم هرچی برکت تو زندگیمه بخاطر کمک به حیووناس،بعصی ادما قلبشون از سنگه که چشم ندارن ببینن ادما با حیوونا مهربونن

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرف اینجا کامنت می‌ذاره بعد میری نگاه می‌کنی می‌بینی دختر داره پسر داره بچه داره یعنی آدم می‌مونه چه ...

همسایه ما گربه بچه گذاشت تو اپارتمامون انداخت بیرون گربه ای که محتاج مادر مادرم میومد دنبال بچه هاش طفلی الان دیووونه شدهمسایه نباید کاری داشت با سگ وگربه گریه میکنن بدبخت میشه زندگی ادم 

رام هستن هارباشن که حیوون خودش میمیره مگه جای انسان فقط توکره زمین پلنگم شکارچی هاکشتن الان نداریم

حیوان جنگل با حیوان خیابون فرق داره.اینا سگای دله هستن و وجودشون مثل موشه باید نابود بشن.

سگ هار قبل مرگش روانی میشه و به همه حمله میکنه.حتی صاحبش.در جا نمیمیره.داییم ۵تا سگ داره ولی نگفتم کسی اونا رو بکشه چون اهلی و نگهبان کاملن تربیت شده هستن

عزیزم چه خوب♥️حیوونا واقعا عشقن،خدام خیلی دوسشون داره واقعت منم میگم هرچی برکت تو زندگیمه بخاطر کمک ...

ببین آدمی که با حیوونا رفتارش بده من هیچ وقت نمی‌تونم باور کنم این آدم بچه‌های خودشو دوست داشته باشه ذات درست سالمه داشته باشه آدمی که نسبت به غذا دادن به یه حیوون بی‌زبون مثل گربه مثل چهار تا دونه پرنده مثل یه توله سگ کوچیک انقدر گارد می‌گیره چه جوری واقعاً می‌تونه به بچه‌های خودش غذا بده به قرآن اون آدم اگر تو شرایط سختی و قحطی بمونه بچه‌های خودش یه تیکه تیکه می‌کنه می‌خوره

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

مردم انقدر بی اعصاب شدن بچه دزدی زیاد شدبچه میاد توکوچه بازی کن مردم میگن سرصداکردن نذاشت بخوابیم ا ...

چند وقت پیش یکی از نزدیکانم کنار جاده بود طرف خودش راننده ست اتفاقا به سگ ها غذا میده بعد ی گله سگ افتادن دنبالش اینم موقع فرار پاش پیچ خورد و در رفت مرد گنده که کاری هم با سگ ها نداره بهش حمله کردن 

تا مدت ها چون راننده ست  نمی تونست کارشو تعطیل کنه پاش خوب نشده بود بهشم میگی غذا نده میگه تو بیابون میریزم اونجا با کسی کار ندارن درصورتی که خودش همچین تجربه ای داشته 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

ببین آدمی که با حیوونا رفتارش بده من هیچ وقت نمی‌تونم باور کنم این آدم بچه‌های خودشو دوست داشته باشه ...

به خاطر این قضاوت مدیون مایی که دلمون بذای بچه های تکه پاره شده میسوزه

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

حیوان جنگل با حیوان خیابون فرق داره.اینا سگای دله هستن و وجودشون مثل موشه باید نابود بشن.سگ هار قبل ...

سگ نگهبان اهلی نمیشه بچه توبرو پیشش بایدجربده فقط باید صاحبش بشناسه

این حیووانات توجنگل متولدنشدن چون خودانسان خواست اورد توشهر 

چند وقت پیش یکی از نزدیکانم کنار جاده بود طرف خودش راننده ست اتفاقا به سگ ها غذا میده بعد ی گله سگ ا ...

مطمنی ازحرفت اون سگها برای گازگرفتن اومدن جلو یا بوی غذامتوجه شدن اومدن بخورن غذا سگ گازبگیر زنده نمیمونه ادم درصورتی که واکسن هاری بزنی سریع

بله و باید خودشون یاد بگیرن غذاشونو پیدا کنن اونی که قوی تره می مونه اونی که ضعیف تره حذف میشه تا ی ...

ماشاالله به طرز فکر هیتلری! آدما با فقط همون مصرف پلاستیکشون گند زدن به اکوسیستم و طبیعت حالا به چهار تا حیوون که رسیده اکوسیستم اکوسیستم راه انداختن.

ببین آدمی که با حیوونا رفتارش بده من هیچ وقت نمی‌تونم باور کنم این آدم بچه‌های خودشو دوست داشته باشه ...

دقیقا موافقم،ادمی که عشق تو قلبش باشه همه موجودات جهانو دوس داره چون میدونه همه افریده ی خدان،الان دیدم یه خانوم با یه قلب وحشتناک سیاه نوشته که باید بکشنشون،مشخصه این شخص هیچوقت عشقو درک نکرده وگرنه نمیتونست انقد بی رحمانه نظر بده،کسی که عشقو نفهمه به بچه خودشم عشقی نداره چه برسه حیوون تو خیابون

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
به خاطر این قضاوت مدیون مایی که دلمون بذای بچه های تکه پاره شده میسوزه

بچت نباید بیادبیرون الان جامعه ناامن خطرناک ادم های سادیسمی و تجاوزگر که به پسرو دختر رحم نمیکنن بدتر تاحیووانات مخالفت نکن کاری نداشت باش اصلا گریه میکنن اه اونا دامن خودت خانوادت میگیرها