2777
2789

● هرکس حق همسایه را ضایع کند از ما نیست ●

(( یکی توی کوچه مون که خیلی آزارگر و اذیت کن بود یک پسر سی و پنج ساله مجرد بود که یه خونه مجردی و ماشین داشت نصفه شبها عین تیمارستانی 

ها داخل ماشینش کلی دختر سوار میکرد و با اونا جیغغغغ و فریاااد وحشتناااک می‌کشیدن نمی‌گفتن مردم خواب هستن یل بچه دارن یا حامله و بارداری 

یا سرکار میرن و شاغل هستن یا اصلا بچه مدرسه ای دارن یا مریض و بیمارن و مسن و پیر هستن عین خرر شررک نصفه شب با اون ماشینش خودش ۴۰۵ بود که اگزوزش صدای لامبورگینی میداد ویراژ میداد و مس***ت و پاات***یل با دختراای آزارگرر مثل خودش ما با اینکه خوابمون سنگین هست اما بازم با داد و بیداد این تیمارستاانی های روانی نصفه شبی نصفه جون میشدیم و به زور قررص میخوابیدیم که همساایه ها چون فامیل یکی از همساایه های سی ساله کوچه بود شکایتی نمیکردن اما اواخر کلی پلیس و مامور میومد تذکر میدادن و میرفتن تا اینکه دو سال پیش تو یک تصاادفی که خودش مقصر بود بخااطر مس**تی فوت شد و اعلامیه اش رو زده بودن ))

از این همسایه های اذیت کن داشتین ؟؟ 

چیکار کردن ؟؟ شما چیکار کردین ؟؟ شکایت کردین ؟؟

یا همسایه نباشن غریبه باشن ولی ازارگرر باشن ؟؟

اگر تجربه اینچنینی داشتین بنویسین ....

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

همین الان بچه همسایه بالایی عین اسب داره میدوه 

بخدا کلافه شدم 

خیلی سرو صدا دارن

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

دوساله اومدیم جای دیگ خیلی اذیت میکردن ی سری از همسایه ها 4.5خانواده باهم زندگی میکنن و همش برادرا سرکوچه مست نشستن نمیشد بری بیرون یا صدای اهنگ تو ماشین زیاد و چندبارم دعوای خیلییی شدید کردن تو کوچه با غریبه های محله دیگ 

خداروشکر الان 2ماهی هست معلوم نیست کدوم گورین کوچه ساکته و کسی نیست 

البته یکی دیگ ازهمسایه هامون هروقت میاد درخونشون بوق بوق چندباریم گفتیم بازم کارخودشو میکنه و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسایه پایینی ما تا الان مهمون داشتن و پر سرو صدان موقع خدافظیشونم صد بار میگن خدااااااااااااافظ فلانی خداااااااافظ خدااااااااااااافظ صد بار تو راه پله ها خدافظی میکنن ۲۰۰ بارم دم در خونه کلافمون کردن ظهر و نصف شبم حالیشون نیس درو محکم میکوبن به هم ذلم کردن بخدا.

منم به صدا حساسم درو یواش میبندیم.

دیشبم ساعت ۳ونیم اومدن از بیرون و کلی سرو صدا و بلند بلند حرف میزدن واقعا فرهنگ اپارتمان نشینی ندارن

همین الان بچه همسایه بالایی عین اسب داره میدوه بخدا کلافه شدم خیلی سرو صدا دارن

بله گلمم متاسفمم عزیزم اینا به بچه هاشون یاد نمیدن ساختمانه اپارتمانه حتی تک واحدی مثال سه طبقه وقتی طبقات پایین هستید بالایی ها که با پاشنه بلد راه میرن یا میدون انگااار واقعاا دیوو و هیولاها دارن راه میرن خودشون متوجه نمیشن طبقه پایینی ها همیشه اذیت میشن متأسفانه ..به خودشون هم گفتین گلم ؟؟

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بله گلمم متاسفمم عزیزم اینا به بچه هاشون یاد نمیدن ساختمانه اپارتمانه حتی تک واحدی مثال سه طبقه وقتی ...

باورت میشه ما طبقه بالاییم ولی انقدر اروم راه میریم حتی درم اروم میبندیم که‌مبادا صدا بره پایین

بله گلمم متاسفمم عزیزم اینا به بچه هاشون یاد نمیدن ساختمانه اپارتمانه حتی تک واحدی مثال سه طبقه وقتی ...

تازه اومدن مستاجرن

شوهرم میگه ولشون کن بچه انگار مشکل داره 

ولی من دخترم صبح مدرسه میره 

صداهای وحشتناک میده انگار سقف میخواد بیاد رو سرم   

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
دوساله اومدیم جای دیگ خیلی اذیت میکردن ی سری از همسایه ها 4.5خانواده باهم زندگی میکنن و همش برادرا س ...

واای گلمم قشنگ درکتون میکنم یه دیوانه هایی هم جدیدن در خونه ما میشستن اینجا رو ببخشید پااتو**ق کرده بودن دیوانه ها یه جوری جوابشون رو دادم تا حالا ندیدم پیداشون بشه 

نباید سکوت کرد باید جوابشونو داد آزارگر ها رو عزیزم 

خداروشکر که رفتن گلممم 

واای گلمم قشنگ درکتون میکنم یه دیوانه هایی هم جدیدن در خونه ما میشستن اینجا رو ببخشید پااتو**ق کرده ...

نرفتن هستن اما نمیدونم چیکارکردن ک دیگ صداشون درنمیاد 

البته جرات ندارن ب همسایه ها چیزی بگن وگرن حتما جواب میدادم 

شمام خوب کاری کردی بخدا جز اذیت چیزی نداشتن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
همسایه پایینی ما تا الان مهمون داشتن و پر سرو صدان موقع خدافظیشونم صد بار میگن خدااااااااااااافظ فلا ...

واای خدا بهتون صبررر واقعا عطاالله کنه گلم ولی سکونت نکنین اینا هنوز متوجه نیستم که فرهنگ آپارتمان نشینی چه هست ربطی هم به این نداره طرف کارشناسی ارشد داره یا دکترا یا پی اچ دی تحصیلاتشون مهم نیست بعضیاااا شعور شهرنشینی و آپارتمان نشینی رو ندارن حق بقیه همسایه ها رو ضایع میکنن و اذیت و آزار میرسونن حتما شکایت کنین ازشون یا خیلی تذکر بدین ما یکی از همسایه هامون اینطوری بودن آنقدر تذکر دادیم هر دفعه زنگ میزدیم منزلشون که بابا آدم باشین آروم سلام کنین و آروم در ورودی رو ببندین با اون همه تحصیلات و دبدبه کبکبه تازه چند سالی هست متوجه شدن فرهنگ داشته باشن 

باورت میشه ما طبقه بالاییم ولی انقدر اروم راه میریم حتی درم اروم میبندیم که‌مبادا صدا بره پایین

بله گلممم درسته نه عزیزم فرقی نداره بالا و پایین ساختمان و آپارتمان باشه یا تک واحدی کم طبقه مهم اینه شریکی چند نفره تو یه ساختمان بزرگی وقتی زندگی کنیم باید ادب رو رعایت کنیم باید آداب و اصولی رد رعایت کنیم باعث آزار و اذیت همسایه های دیگه مون نشیم ولی متاسفانه بعضی هااا ...

تازه اومدن مستاجرنشوهرم میگه ولشون کن بچه انگار مشکل داره ولی من دخترم صبح مدرسه میره صداهای وحشتناک ...

نه عزیزم تذکررر بدین حتما بعضیاا شعورشان نمیرسه آدم بچه مدرسه ای داره یا خودش مدرسه و دانشگاه میره صبح بیدار میشه شبها هم که اینا نمیزارن آدم آسایش داشته باشه 

واای خدا بهتون صبررر واقعا عطاالله کنه گلم ولی سکونت نکنین اینا هنوز متوجه نیستم که فرهنگ آپارتمان ن ...

خریدیم گلم اونام خریدن نمیشه دشمن تراشی کنیم.

چند بار به شوهرم گفتم برو تذکر بده اما انگار اونم روش نمیشه یا یادش میره. واقعاااا بی فرهنگن چون خونشون قبلا دربست بوده ولی من حرفم اینه این دستگیره کوفتی رو بکشن پایین و درو ببندن اما مثه گاو میکوبن به هم انقدر که حالیشون نیس کوچیک و بزرگشون همینطورن و پر جمعیتن. ساعت ۳ صبح یا ۴ میکوبن درو به هم یا لنگ ظهر عصر غروب همین‌ کارشونه

بله گلممم درسته نه عزیزم فرقی نداره بالا و پایین ساختمان و آپارتمان باشه یا تک واحدی کم طبقه مهم این ...

بله عزیزم دقیقا .

همیشه میگن از ماست که بر ماست اما کو گوش شنوا

نرفتن هستن اما نمیدونم چیکارکردن ک دیگ صداشون درنمیاد البته جرات ندارن ب همسایه ها چیزی بگن وگرن حتم ...

بله گلم درسته شاید بخاطر اینه که زمانی که آآاب  شنگگ**ولی یا همون مسکراات یا الک**ل میخورن اینجوری خوشی و دیوانه میشن و سروصدا میکنن و آنموقع ها زمانی هست که چیزی نخوردن حالت طبیعی خودشون هستن یا خیلی از همسایه ها شکایت کردن و تذکر دادن ..عزیزمی گلمم خیلی اعصابم رو خورد کرده بودن مثل وحشی ها در خونه ما می‌نشستند و هررر و کررر راه انداخته بودن انگار اینجا سیررک هستش آخر آنقدر محکم جوابشونو با جدیت دادم الان غلط کنت بیان گلممم