2777
2789
عنوان

غدد لنفاوی

104 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها لطفا کمکم کنید هر کی تجربه داره یه کیست ۳ میلی متر در ناحیه ارزیابی سمت راست مشاهده شده توی سنو گرافی مامانم 

اگه کسی میدونه بگه ینی چی خواهشا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیر بغلشه

دختر من هم زده  بردم سونو گفت کیسته نترس کیست با توده یا لنف نود فرق داره و کاملا مشخصه

دکتر گفت اگه تا یک ماه دیگه خوب  نشد بیارش دوباره.خوب هم نشده الان ۸ روزه اما دکتر سونووگرافی گفت نگران نباش فولیکولیته

من مامانم آدنوئدکیستیک کارسینوما بیماریشه تو ناحیه لنفاوی گلوازشمانمیدونم پیگیر باشین

چی هست؟

دختر من هم زیربغلش دراومده دوتا دکتر بردم اولی عمومی گفت فولیکولیت

دومی متخصص داخلی سونو و آزمایش نوشت سونو رو که بردم گفت آزمایش نمیخواد وتشخیص سونو هم فولیکولیت بود.

علائم مامانتون چی بود؟ 

دختر من هم زده بردم سونو گفت کیسته نترس کیست با توده یا لنف نود فرق داره و کاملا مشخصهدکتر گفت اگه ...

ممنون عزیزم خیلی آروم شدم واقعا استرس داشتم ،امیدورام دختر شما هم خوبه بشه حالش زودی

عزیزم توی سینه مادرتون مشکلی نبود؟توده ای؟

اگه توده یا مورد مشکوکی داخل سینه وجود نداشته

اصلا نگران نباشید

اون غدد لنفاوی معمولا بعد از ۱۰-۱۵روز از بین میرن

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
ممنون عزیزم خیلی آروم شدم واقعا استرس داشتم ،امیدورام دختر شما هم خوبه بشه حالش زودی

ممنونم ولی من هم نگرانم گفتم فردا یه فوق تخصص غدد ببرم

ولی دکتر رادیولوژی گفت هورمونیه و مال سنشه و تمام غدد لنفاوی اطراف سالم و طبیعی هستن و این پیاز مو هست که تحریک شده و تا یک ماه ما بهش فرصت میدی