2777
2789

منم نرفتم

دوستم رفته همون ترم اول با یه ترم یکی رفت تو رابطه

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

عالی 

با اینکه متاهلم ولی با دوستام اوکیم و حتی اساتید و کارکنان دانشگاه بسیار بهم احترام میزارن

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عااااالی ،بهترین دوران زندگیم بود،شبهایی که تا صبح درس میخوندیم و چای میخوردیم،یواشکی فیلم تایتانیک میدیدیم، رفتن به امامزاده و بازار سنتی و .... یادش بخیر

من ۲۰ سال پیش رفتم دانشگاه

هر رشته ای یه استاد نفهم قدرتمند داره که اکثر واحدارو برمیداره 

برا ما امتحان تستی میاره یا هر چهارگزینه غلطه یا هر چهارگزینه درست 

درس نمیده سر کلاس همش چرت و پرت میگه 

یه بار میگفت قبل ازدواج شوهرتونو امتحان کنید ببینید داغیش بهتون میخوره یا نه:/

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من ترم دومم حال خوندن ندارم ولی دلم میخاد بخوتم. نمیدونم این درسه ک دارم میخونم مضخرفه یااستادم بددرس میده یا واقن مضخرفع😅

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

دانشگاها تازه شروع شده بود. من یه ده روز دیرتر از بقیه بچه ها رفتم سرکلاسا..روز اولی که سرکلاس بودم. استادمون گفت بریم انتراکت برگردیم. منم اصلا نمیدونستم انتراکت چیه..دنبال بچه ها راه افتادم ببینم کجا میرن.دیدم هر کدوم یه وری میرن..خلاصه تو دانشگاه سرگردان بودم داشتم دنبال انترکت میگشتم از یکی از بچه ها پرسیدم انتراکت کجاست؟ اونم گفت جایی نیست همون زنگ تفریحه میریم استراحت کنیم برگردیم سرکلاس🤣🤣🤣🤣🤣

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم...