2777
2789
عنوان

هورااااااا برگشت نامزدم

243 بازدید | 14 پست

یک ماه قبل سر یک اینکه من بهش گفتم گدا و خسیس قهر کرد هر چی التماسشو کردم گفت اینقدر ناراحته باید بره اما بی خبر نمیزارمت.....دیشب پیام داده استیکر دو تا چشم

فقط نمیدونم‌ چی جوابشو بدم من هم این ایموجی رو فرستادم 🏴‍☠️ نمیدونم یک ماه کجابود نمیدونم اصلا چیکار داره بنظرتون همین ایموجی رو هم پاک کنم؟؟؟ چون چیزی هم نگفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ینی انقدر بلوغ نداره عوض اینکه زنگ بزنه سلام کنه موضوع رو مطرح کنه پی حل کردنش باشه

علامت چشم میفرسته؟

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
ینی انقدر بلوغ نداره عوض اینکه زنگ بزنه سلام کنه موضوع رو مطرح کنه پی حل کردنش باشهعلامت چشم میفرسته ...

مغرورررررررررررررررررررررررررر هست 

انگار از دماغ فیل افتاده

البته همه چیز تمومه بابام خیلی دوسش داره 

خیلی توهین های بدی کردی بهشیکی بم اینجور بگه اصلا دلم صاف نمیشه باهاشنه دیگه پاک نکن پیامتویا حداقل ...

آره اصلا نمیدونم چی شد گفتم من خیلی خیلی خوب حرف میزنم سخنران هستم اما چون نزدیک تولدم بود گفتم چرا بهم زنگ نزدی گفت برو مراقب خودت باش گفتم برای یک کادو نخر این پیام رو داد گفتم خیلی خسیسی گدایی هزار بار هم معذرت خواستم

دقیقا اصلا دیگه رابطه مثل قبل نمیشهازش می ترسمراه رفتن رو بلدهسنگ دل هست

دعای خاصی خوندی؟ مشکل منم همینه

اسمم شیدا نیست عاشق و شیدای اونم که عاشق منه باز برمیگرده و مال منه♥️🕯️اکانت قبلیم معلق شد بچه ها شیدام