2777
2789

● دروغگویی و بازیگری تقلبی بلاگر اینستاگرامی ●

(( چون دست او بشکسته ای // خواب او بربسته ای   بشکن خمار مست را // بر کوی مستاان بگذر ))

جدیدا یه شیاادی مد شده بین بلاگر های اینستاگرامی که میان جلوی دوربین زندگیشونو که وضعیت خوبی هم نداره مثال خونه آجری یا کلنگی یا ساختمان و ویلایی نیمه ساخته و تکمیل نشده رو فیلمبرداری میکنن و توی سوشیال مدیا اینستاگرام و یوتیوب پخش و به اشتراک میگذارن و میگن که اره ما زندگیمونو میزاریم بقیه میان فحش و ناسزا و توهین و اینا می‌نويسن و تایپ میکنن توی کامنت ها و اظهار نظرهای زشت و ناپسند میکنن اما ما اومدیم بگیم فلانه و بیسانه ولی باورتون نمیشه اینا چه دلقک های سیررکی هستن چه شیادهای دروغگویی هستن که برای ویو و بازدید و فالور و دنبال کننده گرفتن میان چرت و پرت و خزعبلاات دروغین من درآوردی و پوشالی سرهم میکنن و تهمت میزنن به بقیه افرادی

که اصلا وجود خارجی ندارن و برای ترحم خریدن و مظلوم نمایی هست انگار قاات***ل روی شقیقه ی اینا تفن**گ و اسل***حه گذاشته که بیا فیلمبرداری کن 

از اوضاع زندگیت و تو اینترنت پخشش کن ))

(( منظورم اینه نباید باور کرد اینارو و جدیدا خیلی زیاد شده که ترحم می‌خرن انگار ما اصرار کردیم که تورو خدا بیا زندگیت رو و اوضاعش که شخصی و خصوصی هست رو توی سوشیال مدیا پخش کن و به اشتراک بزار خودتون  میزارید و کسی هم کامنت زشت نمیزاره ))

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

کلا تو سوشیال مدیا طرف یا میخواد بگه من خیلی بدبختم یا بالعکس خیلی خوشبختم و وای چه زندگی خوبی دارم و دلیلش اینه من شکرگزارم و ازین حرفا.

نمونشم تو خود همین نی نی سایت کم نیست

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
کلا تو سوشیال مدیا طرف یا میخواد بگه من خیلی بدبختم یا بالعکس خیلی خوشبختم و وای چه زندگی خوبی دارم ...

بله گلمم درسته حرفتون طلااست همینطوره عزیزم 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا یکسری شون کلاه  بردار هم باشند و از این طریق از مردم گدایی و دزدی کنند 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
احتمالا یکسری شون کلاه بردار هم باشند و از این طریق از مردم گدایی و دزدی کنند

بله گلمم درسته آنقدر که دروغگو و شیاد هستن بله چرا که نه ازشون خیلی کارها هم برمیاد وگرنه آدمی که زندگی شخصی و خصوصیش رو میزاره توی اینطور رسانه ها و ترحم می‌خره مطمئن باید بود که میخواد گداایی و سرقت کنه متاسفانه 

بله گلمم درسته آنقدر که دروغگو و شیاد هستن بله چرا که نه ازشون خیلی کارها هم برمیاد وگرنه آدمی که زن ...

یکسری شون زندگی خودشون هم نیس ، عکس و فیلم هاشون فیک یا ساختگی تا بهشون دلسوزی کنند بهشون پول واریز کنند،گدایی جدید  

کلاه بردا رهای دزد گدا 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
یکسری شون زندگی خودشون هم نیس ، عکس و فیلم هاشون فیک یا ساختگی تا بهشون دلسوزی کنند بهشون پول واریز ...

بله گلم درسته اونا ببینید چه شاارلا**تان هایی هستن خدا لعنتشوون کنه خیلی مردم اوضااع خودشون صد برابر از اینا بدتر هست اما از سر دلسوزی و ساده لوحی واریز میکنن هزینه ای 

آنقدر بی حیا و حرمت شدن که خیلی واضح و وقیحانه گدااایی میکنن و بی وجدانا میخورن یک آب هم روش گلمم همینطوره