2777
2789

● دروغگویی و بازیگری تقلبی بلاگر اینستاگرامی ●

(( چون دست او بشکسته ای // خواب او بربسته ای   بشکن خمار مست را // بر کوی مستاان بگذر ))

جدیدا یه شیاادی مد شده بین بلاگر های اینستاگرامی که میان جلوی دوربین زندگیشونو که وضعیت خوبی هم نداره مثال خونه آجری یا کلنگی یا ساختمان و ویلایی نیمه ساخته و تکمیل نشده رو فیلمبرداری میکنن و توی سوشیال مدیا اینستاگرام و یوتیوب پخش و به اشتراک میگذارن و میگن که اره ما زندگیمونو میزاریم بقیه میان فحش و ناسزا و توهین و اینا می‌نويسن و تایپ میکنن توی کامنت ها و اظهار نظرهای زشت و ناپسند میکنن اما ما اومدیم بگیم فلانه و بیسانه ولی باورتون نمیشه اینا چه دلقک های سیررکی هستن چه شیادهای دروغگویی هستن که برای ویو و بازدید و فالور و دنبال کننده گرفتن میان چرت و پرت و خزعبلاات دروغین من درآوردی و پوشالی سرهم میکنن و تهمت میزنن به بقیه افرادی

که اصلا وجود خارجی ندارن و برای ترحم خریدن و مظلوم نمایی هست انگار قاات***ل روی شقیقه ی اینا تفن**گ و اسل***حه گذاشته که بیا فیلمبرداری کن 

از اوضاع زندگیت و تو اینترنت پخشش کن ))

(( منظورم اینه نباید باور کرد اینارو و جدیدا خیلی زیاد شده که ترحم می‌خرن انگار ما اصرار کردیم که تورو خدا بیا زندگیت رو و اوضاعش که شخصی و خصوصی هست رو توی سوشیال مدیا پخش کن و به اشتراک بزار خودتون  میزارید و کسی هم کامنت زشت نمیزاره ))

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

کلا تو سوشیال مدیا طرف یا میخواد بگه من خیلی بدبختم یا بالعکس خیلی خوشبختم و وای چه زندگی خوبی دارم و دلیلش اینه من شکرگزارم و ازین حرفا.

نمونشم تو خود همین نی نی سایت کم نیست

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
کلا تو سوشیال مدیا طرف یا میخواد بگه من خیلی بدبختم یا بالعکس خیلی خوشبختم و وای چه زندگی خوبی دارم ...

بله گلمم درسته حرفتون طلااست همینطوره عزیزم 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا یکسری شون کلاه  بردار هم باشند و از این طریق از مردم گدایی و دزدی کنند 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
احتمالا یکسری شون کلاه بردار هم باشند و از این طریق از مردم گدایی و دزدی کنند

بله گلمم درسته آنقدر که دروغگو و شیاد هستن بله چرا که نه ازشون خیلی کارها هم برمیاد وگرنه آدمی که زندگی شخصی و خصوصیش رو میزاره توی اینطور رسانه ها و ترحم می‌خره مطمئن باید بود که میخواد گداایی و سرقت کنه متاسفانه 

بله گلمم درسته آنقدر که دروغگو و شیاد هستن بله چرا که نه ازشون خیلی کارها هم برمیاد وگرنه آدمی که زن ...

یکسری شون زندگی خودشون هم نیس ، عکس و فیلم هاشون فیک یا ساختگی تا بهشون دلسوزی کنند بهشون پول واریز کنند،گدایی جدید  

کلاه بردا رهای دزد گدا 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
یکسری شون زندگی خودشون هم نیس ، عکس و فیلم هاشون فیک یا ساختگی تا بهشون دلسوزی کنند بهشون پول واریز ...

بله گلم درسته اونا ببینید چه شاارلا**تان هایی هستن خدا لعنتشوون کنه خیلی مردم اوضااع خودشون صد برابر از اینا بدتر هست اما از سر دلسوزی و ساده لوحی واریز میکنن هزینه ای 

آنقدر بی حیا و حرمت شدن که خیلی واضح و وقیحانه گدااایی میکنن و بی وجدانا میخورن یک آب هم روش گلمم همینطوره