2777
2789
عنوان

واقعا نمیفهمممم بیاین ی لحظه

73 بازدید | 14 پست

من نیمدونم اخه این اقایون محترم توی این سایت چیکار میکننننن

قضاوت نمیکنم ، شاید به من ربطی نداشته باشه ولی اخه چرا باید ی اقا بیاد توی تاپیک خانما و یا بهشون درخواست دوستی بده؟

واقعا گند زدن به نی‌نی سایت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم اونا گند نزدن، شما گند زدین. سایت رو تصرف نکردین به اسم هم نزدین. این سایت توی مشخصاتش یه آقا داره و یه خانوم یعنی خودش مجاز کرده. سایتی هم نیست فقط مخصوص دخترا باشه 

بعدش هم زیادی جوگیر عمل میکنید و فکر میکنید هر کس لایک کرد یا درخواست دوستی داد یعنی روتون چشم داره 

ممکنه خانمی با اکانت اقاش اومده باشه

ممکنه اقایی مشکل مشابه با شما داشته باشه یا ممکنه بدون هیچ منظور خاصی این کارو کرده باشه. 

تنها موقعی میشه اعتراض کرد که تو خصوصی بهتون حرف های زشتی بزنند یا مزاحمتون بشن که اون موقع هم به نی نی یار مراجعه کنید. همین و بس.. به کسی مربوط نیست کی با چه جنسیتی تو این سایته

...

بعضیاشونم درخواست میدن قبول که میکنی میگن میشه آشنا شیم؟😑 آخه کی تو همچین سایتی دنبال دوس دختر میگر ...

دقیقااا

بعد اصلا شما میدونی ایا ک اون خانوم متاهله یا مجردددد

به نظرم اونا گند نزدن، شما گند زدین. سایت رو تصرف نکردین به اسم هم نزدین. این سایت توی مشخصاتش یه آق ...

عزیزم یکی درخواست داده بود ، بار اول قبول کردم اومده تو پیانای من یچیزی گفته ک نمیشه گفت ، یچیزی میدونم ک تاپیک زدم دیگه. 

دقیقااابعد اصلا شما میدونی ایا ک اون خانوم متاهله یا مجردددد

آدم باید این کسایی که به قصد آشنایی تو سایت پیام میدن رو اسکل‌ کنه بگه آره بیا آشنا شیم، بعد حرف بزنیم آخرش الکی بگیم میخوام یه حقیقتی رو بهت بگم من پسرم. یه بار امتحان کردم طرف بلاکم کرد😭😂

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

عزیزم یکی درخواست داده بود ، بار اول قبول کردم اومده تو پیانای من یچیزی گفته ک نمیشه گفت ، یچیزی مید ...

خب همینو گفتم دیگه..گفتم اگه مزاحم شما شدن برید پیش نی نی یار

مزاحمت تو مجازی یه چیز عادیه 

کاملا عادی 

و خب راه حل هم گذاشتن 

الان شما با تاپیکی که زدی همه آقا هارو زیر سوال بردی و داری میگی نباید تو سایت باشن درحالی که خود سایت مجاز کرده 

...

خب همینو گفتم دیگه..گفتم اگه مزاحم شما شدن برید پیش نی نی یارمزاحمت تو مجازی یه چیز عادیه کاملا عادی ...

خود سایت چجوری میخواست جلوشونو بگيره وقتی بعضیاشون با اکانت خانما میان؟

همه از این اقایونی ک خودشونو وارد بحث زنا میکنن بدشون میاد. شما مشکل نداری دلیل نمیشه طرف اونارو بگیری

خود سایت چجوری میخواست جلوشونو بگيره وقتی بعضیاشون با اکانت خانما میان؟همه از این اقایونی ک خودشونو ...

تاپیک زدی.. انتقاد کردی..جنبه انتقاد نداری؟ 

عجبا 

من طرفشونو نگرفتم فقط گفتم شما حق نداری بگی کی تو سایت باشه و کی نباشه... این کار رو حتی یه نوجون ۱۲ ساله هم نمیکنه چون احمقانه و غیر منطقی هست. مجازی برای همه هست و سایت صلاح دیده همه باشن 

و مزاحمت هم یه چیز عادیه، شما چه از طرف یک خانوم و چه آقا احساس مزاحمت کردی اسکرین کن و ببر پیش نی نی یار 

به خاطر حرفای یه نفر دیگه چرا همه رو زیر سوال میبری؟

تا الان من با اقایی تو سایت مواجه نشدم ولی حقیقتا بدم میاد از آدمایی که فکر میکنند همه جا خونشونه و قوانین خصوصی تعیین میکنند براش

...

تاپیک زدی.. انتقاد کردی..جنبه انتقاد نداری؟ عجبا من طرفشونو نگرفتم فقط گفتم شما حق نداری بگی کی تو س ...

عزیزم اول پستایی ک بقیه گذاشتنو بخون بعد بیا چرت و پرت بگو.

تنها کسی هستی ک این حرفو زده پس اگر حرفت درست بود بقیه هم میگفتن

تاپیک زدی.. انتقاد کردی..جنبه انتقاد نداری؟ عجبا من طرفشونو نگرفتم فقط گفتم شما حق نداری بگی کی تو س ...

وقتی خودت با اقایی توی این سایت مواجه نشدی الان توی این تاپیک چیکار میکنی؟

بزار با یکی مواجه شی بعدا میفهمی چی میگم