2777
2789
عنوان

بده بالای 35 سالگی بچه دار شم

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 46 پست
این فقط یه حرف کلیشه و تکراریه اختلاف سنی کم یا زیاد شما تو هر سنی میتونی مادر موفقی باشی فقط اگر بخ ...

دقیقا بعضی از  مادرای جوون میگن خودمون بچگی نکردیم الان باید بچه داری کنیم 

سن فقط یه عدده آدم باید دلش جوون باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره چرا نشم مگر اینکه تا اون موقع مریض شم خدای نکرده

اینکه بشی یا نشی خودت نمیتونی بگی

مگه اینکه بری دکتر چکاپ کامل بدی از نطر دخیره تخمدان اسپرم همسرت سونو و چیزای دیگه وصعیتتو دکتر بررسی کنه و بهت بگه میتونی یا نه

هرچی سن میره بالا باردار شدن سختتر میشه

وبارداری سختتر

دراین مورد فقط پزشک زنان میتونه نظر بده ممکنه بگه شرایطتت جوریه کوقت صبر نداری ممکنه بگه میتونی صبر کنی

من اولین بارداریم ۳۵ دومی ۳۹

۲۹ ازدواج کردم شاغل بودم و البته دو بارداری ناموفق داشتم

منتظر شرایط،باشی ک هی سخت تر میشه

اختلاف سنی زیاد ، توان ادم کمتره حوصله کمتره و درکت از لچت هم کمتر میشه

ولی الان خیلیا تو سن ۳۵ هنوز ازدواج نکردن، پس خددتو با خودت مقایسه کن، هر زندگی شرایطش فرق داره ولی اگه بتونی زودتر بیاری راحت تری دیگه

عزیزم 😍😍😍چه خوب 😍😍😍

نگار جواهریان و رامبد

هرکدوم چهل و پنجاه پدر مادر شدن

پولدارا و تحصیل کرده ها دیر ازدواج میکنن

من مادر شدن قبل سی و اصلا نمیپسندم

اخه یه دختر هفده هجده ساله رو چه به مادر شدن! نه سواد داره نه عرضه داره نه جوونی کرده

به سایت نگاه نکن اکثرا کودک همسرن

زندگی خودتو بکن

نگران تفاوت سن و شهربازی نباش

ورزش کن که جوون بمونی و سالم، خیلی موثره

سینما اینام باهاش میری

اصلا دیر نیست؛) 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
زن داداشم ۳۵ سالشه خودش دوس داره بچه دار بشه ولی برادرم میگه حداقل تا ۱۰ سال دیگه نه

داداشتون فکر نمیکنه ۱۰ سال دیگه داداشتون میتونه صاحب بچه بشه.ولی زنداداشتون اون موقع ۴۵ سااشه واحتمالش کمه بارداربشه

پارسا پسرمامان😍

خیلیم خوبه. مهم روحیه خودته اول به هرچی که دوس داری برس بعد بچه بیار. فقط این وسط چکاپ و معاینه و سونو و این چیزا رو حتما انجام بده که اگه مشکلی داشته باشی خدای نکرده حل بشه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اختلاف سنیم با مامانم 29 ساله ولی خیلی صمیمی ایم

اختلاف سنی خودمم با دخترم 26 ساله

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

اتفاقا پولدارا دیر ازدواج میکنن دیر هم بچه دار میشن، ۴۰ ساله الان با ۴۰ ساله قدیم فرق داره واقعا

من یه رفیق دارم خیلی خر پولن مامانش تو خیابون فرشته مزون لباس عروس داره باباش شرکت داره. 

ولی مادرش هیجده سالگی دوستمو به دنیا اورده و مادربزرگش هم پونزده سالگی مامانشو به دنیا اورده ینی مامانبزرگش همسنه مامانه منه. 

ولی خودش میگه مامانه من مثل مامانای شما از خود گذشته نیست،  اگه یه روز مانتوشو یواشکی بردارم بپوشم،  کله ی منو میکنه، میگه ولی تعجب میکنم که مامانای شما برای اینکه کاراتون رابیفته براتون طلاشونو میفروشن. 

داداشتون فکر نمیکنه ۱۰ سال دیگه داداشتون میتونه صاحب بچه بشه.ولی زنداداشتون اون موقع ۴۵ سااشه واحتما ...

۴۵ سالگی سن یائسگی نیست عزیز

خودشم متخصص زنانه

به هرحال برادر من نوک بینی خودشو نمیبینه لابد شرایط بچه نداره که مخالفه ما کی باشیم نظر بدیم

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
نگار جواهریان و رامبدهرکدوم چهل و پنجاه پدر مادر شدنپولدارا و تحصیل کرده ها دیر ازدواج میکننمن مادر ...

دقیقا به خدا میخواستم بگم گفتم الان خودمو میکشن 

من خودم متولد ۸۱ ام اصلا تو خودم نمیبینم مادر شمو چه میدونم بچه و ازدواجو هنوز اینده ی خودم تضمین نیست ننو چه به مادر شدن ! 

ولی اینجا بعضی خانمای همسن من ۲ تا بچه شیر به شیر دارن نمیدونم والا چی بگم