2777
2789
عنوان

بده بالای 35 سالگی بچه دار شم

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 46 پست
فعلا خودتون اولویت باشید یک مادر مسن با حوصله پر هیجان که تجربه های خوب داشته بهتر از یک مادر جوان ...

👏🏻👏🏻

واقعا

تا ۵۰ سالگی فرصت هست

هرچی سن بالاتر میره آدم صبورتر میشه( واسه من اینطوره)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

جالبه هبچکس نمیگه شاید اون موقع خیلی سخت باشه بچه دار شدن و یا حتی غیر ممکن. بدن همه خانوما شبیه هم نیست. خواهر شوهر من هم طرز فکر شما رو داشت الان ۴۰ سالشه و ۶ ساله داره هر سال آی وی اف میکنه ولی متاسفانه نتیجه نمیگیره. 

به نظرم هروقت دلت بچه میخواد ذوقشو داری و میتونی از پس احتیاجاتش بر بیای اوکیه که بچه بیاری . خودم الان ۲۵ سالمه باردار نمیشم بخاطر تخمدان پلی کیستیک تحت درمانم. آرزومه بچه بیاد تو زندگی مون چون دیدم که بچه برکت و شادی به ارمغان میاره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👏🏻👏🏻واقعاتا ۵۰ سالگی فرصت هستهرچی سن بالاتر میره آدم صبورتر میشه( واسه من اینطوره)

موفق باشید عزیزم ❤️✨

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نگار جواهریان و رامبدهرکدوم چهل و پنجاه پدر مادر شدنپولدارا و تحصیل کرده ها دیر ازدواج میکننمن مادر ...

۱۷.۱۸ سالگی  درسته که خیلی زوده.. ولی بالای ۳۵ هم حوصله زن برای پابه پای بچه دویدن وجمع کردن  وتوسن بالای چهل سال  پای درس ومشق  بچه  کلاس اولی واملا گفتن دیگه شاید حوصلش نباشه...بهترین سن بنظرم بین ۲۵تاتا ۳۲هست.خودم بچه اولی رو ۲۸ ودومی رو ۳۲سالگی اوردم..الان ۳۹سالمه..اصلا دیگه توانایی بچه کوچک ندارم.

پارسا پسرمامان😍
اینکه بشی یا نشی خودت نمیتونی بگیمگه اینکه بری دکتر چکاپ کامل بدی از نطر دخیره تخمدان اسپرم همسرت سو ...

در اون صورت شاید از پروشگاه بچه اوردم ش. 

چون برام مهم نیست بچه حتما از خودم باشه فقط میخوام یه بچه ای تو زندگیم باشه 

چون الان اگه بیارم هم خودم بدبخته عالم میشم هم اون بچه بدبخت میشه 

۴۵ سالگی سن یائسگی نیست عزیزخودشم متخصص زنانهبه هرحال برادر من نوک بینی خودشو نمیبینه لابد شرایط بچه ...

سن یائسگی نیست.درسته محال نیست. ولی قطعا میدونه احتمال بارداری دیگه خیلی کم میشه..وشاید با صرف هزینه وروشهای کمک باروری.

پارسا پسرمامان😍
جالبه هبچکس نمیگه شاید اون موقع خیلی سخت باشه بچه دار شدن و یا حتی غیر ممکن. بدن همه خانوما شبیه هم ...

چرا از پروشگاه بچه نمیاره؟ 

نه من تو هزینه ی خودم موندم. 

نمیتونم الان هزینه ی بچه بدم ولی شاید دو سال دیگه یا چهار سال دیگه و شایدم ده سال دیگه شرایط بچه دار شدنو داشته باشم 

در اون صورت شاید از پروشگاه بچه اوردم ش. چون برام مهم نیست بچه حتما از خودم باشه فقط میخوام یه بچه ا ...

درمورد این مورد هم خودت تنها نمیتونی نطر بدی باید نطر طرف مقابلتم بدونی ایا اونم میخواد اینو یانه

بعدم الن سنت کمه تو دوماه اقدام کنی نشه عم عالم میاد تو دل ادم فک میکنی راحته بگی نشدم میرم پرورشگاه میام

تو این مسیر نیفتادی تا بدونی چجوری دلت میخواد ک خودت باردار بشی.

البته ک شرایط پرورشگاه هم همه ندارن ک بخوان بچه بدن

چرا از پروشگاه بچه نمیاره؟ نه من تو هزینه ی خودم موندم. نمیتونم الان هزینه ی بچه بدم ولی شاید دو سال ...

پرورشگاه که الکی نیست عزیزم ، اول از همه باید یه واحد خونه به نامش بزنی و اینکه زن و شوهر باید هردو راضی باشن که از پرورشگاه بیارن . این شوهرش دوست نداره

درمورد این مورد هم خودت تنها نمیتونی نطر بدی باید نطر طرف مقابلتم بدونی ایا اونم میخواد اینو یانهبعد ...

دقیقا همینه من یکسال اقدامم خیلی حس بدیه واقعا دوست دارم بارداری و مادر شدن رو تجربه کنم 😓

درمورد این مورد هم خودت تنها نمیتونی نطر بدی باید نطر طرف مقابلتم بدونی ایا اونم میخواد اینو یانهبعد ...

همسرم خودشم میگه الان نه چون شرایطمون داغونه. ولی قبل از ورشکستگیش دوس داشت زود بابا بشه.

منم نمیتونم یه انسانه دیگه رو پا سوزه پدر مادرش کنم. 

ولی شرایط که همیشه بد نمیمونه.  شاید یه روز با تلاشی که داریم میکنیم زندگیمون خوب شد. 

من به نظرم به وجود نیاوردنه یک انسان و منقرض شدنه خودم و همسرم بهتر از اینه که یه بچه ی فقیر و  افسرده به دنیا بیارم. 

پرورشگاه که الکی نیست عزیزم ، اول از همه باید یه واحد خونه به نامش بزنی و اینکه زن و شوهر باید هردو ...

اها 🥺

من شنیده بودم سه دونگ خونه به نام بچه باید بزنی. 

با خودم گفتم تا اون موقع هم برا خودمون خونه میخریم هم یه خونه کوچولو هم شده برا اون نینی میخریم سه دونگ میزنیم به نامش